bilo je veselo!

Snježana Schillinger pokazala je kako je obilježila Dan pobjede, a zapjevala je i jednu svima dobro poznatu Thompsonovu pjesmu!

Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 9 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 5 Snježana Schillinger - 6 Snježana Schillinger - 7 Snježana Schillinger - 8 Snježana Schillinger - 9 Snježana Schillinger - 10 +19 Snježana Schillinger - 11 Galerija

Snježana Schillinger na Instagramu je dočarala pratiteljima kako je s društvom i Franzom obilježila Dan pobjede.

Naša poduzetnica Snježana Schillinger  podijelila je video u kojem nazdravlja povodom "Dana pobjede i domovinske zahvalnosti" sa prijateljima i suprugom Franzom Schillingerom.

"Dan oluje, čestitke svim hrvatskim braniteljima, nikada vas zaboraviti nećemo!", poručila je, a onda je na jednom od storija punim glasom zapjevala "Anice - Kninska kraljice".

Da su zaista uživali na odmoru u Karlobagu dokazala je u novoj objavi gdje je pokazala kako provode vrijeme.

"Ekskluzivno! Uhvatili smo slavnog Saltbea bez sunčanih naočala i to ne samo da se slikao s nama nego je i za stol sjeo! Uf, što ga je posolio Kod nas je običaj da se povodom “zalijevanje deke” “okrene janje! Deku nismo “lijevali” jer ju je moj pokojni otac uz pomoć rodbine, susjeda i naravno “jednog sa iskustvom” na građevini u Njemačkoj i ujcem Jurom koji je bio “rukat” odlično zalio samo sve skupa osvježili i dodali neke “detalje” te integrirali u postojeći bozanstveni primorski okoliš čija ljepota sama za sebe je dovoljna! Hvala “građevincima” na iznimnom strpljenju sa mnom i mijenjaju detalja po stoti put, susjedima na strpljenju i rodbini koja me mora otrpit oćes, nećeš jer što ćeš od familije!".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

Nedavno se pratiteljima pohvalila i da se sa svojom obitelji zabavljala na najluđem mjestu za zabavu u Hrvatskoj - na otoku Pagu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan +25 Renata Lovrinčević Buljan Celebrity Vjerovali ili ne, ova Hrvatica ima 47 godina, a prizore nje u badiću komentirala je čak i Violeta iz Boljeg života!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 1 +25 Žanamari Perčić - 2 Celebrity Žanamari okrenula leđa pa u ljubičastim tangicama istaknula bujnu stražnjicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene