Potvrdio glasine

Slovenski premijer ponosno predstavio novu djevojku: Utjehu nakon razvoda pružila mu je 20 godina mlađa misica!

Robert Golob i Tina Gaber Robert Golob i Tina Gaber Joze Suhadolnik/Cropix 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Golob i Tina Gaber - 1 Robert Golob i Tina Gaber - 2 Robert Golob i Tina Gaber - 3 Tina Gaber - 18 Tina Gaber - 4 Tina Gaber - 5 Tina Gaber - 6 Tina Gaber - 7 Tina Gaber - 8 Tina Gaber - 9 +11 Tina Gaber - 10 Galerija

Slovenski premijer Robert Golub pojavio se na dodjeli Prešernovih nagrada u Ljubljani u društvu svoje nove djevojke Tine Gaber.

Premijer Slovenije Robert Golub konačno je potvrdio glasine o novoj ženi u svojem životu.

Kako se već mjesec dana nagađalo u slovenskim medijima, njegova nova djevojka je 20 godina mlađu bivšu misicu Tinu Gaber, s kojom se sada pojavio i na dodjeli Prešernovih nagrada u Ljubljani.

Novi par ukrao je sve poglede kada su ušetali u dvoranu u kojoj se održavala svečanost, a atraktivna Tina se i izborom svoje haljine pobrinula da nikako ne prođe neopaženo.

Podsjetimo, slovenski mediji raspisali su se o njihovoj romansi nakon što su zajedno viđeni u jednom trgovačkom centru u Ljubljani, na vatikanskom božićnom koncertu u Rimu, a ona je bila prisutna i u njegovu izbornom stožeru. Navodno ih je upoznala njezina sestra Urška, koja je zaposlena u kabinetu premijera.

Tina je inače bivša Miss Hawaiian Tropica, a slovenskoj javnosti je poznata i po zbog veze s popularnim pjevačem Janom Plestinjakom. Pisalo se i da je bila u vezi s bivšim slovenskim ministrom prometa Patrikom Vlačićem, no to nikada nije potvrđeno.

Tinu na Instagramu prati gotovo 20 tisuća ljudi, a najčešće objavljuje snimke i fotografije s putovanja, na kojima se obično hvali linijom u oskudnim badićima.-

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tina Gaber (@tina_gaber)

Golob je prethodno bio u braku s Janom Nemec, ali prošle godine objavljeno je da se razvode i da će premijer nadalje živjeti sam s djecom.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 2 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 4 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 5 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 7 +20 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 1 Zanimljivosti Tko su djeca Miroslava Ćire Blaževića? Iza sebe je ostavio dvije kćeri i sina, a nije skrivao tko mu je najdraži

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser - 11 Stjepan Hauser - 9 Stjepan Hauser - 8 Stjepan Hauser - 5 +11 Stjepan Hauser - 4 Celebrity Stjepan Hauser objavio prisne fotografije s novom, zanosnom ljepoticom, ali fanovi su se okomili na njega zbog ove stvari!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene