utjeha nakon razvoda?

Šuška se da je ova atraktivna brineta nova djevojka slovenskog premijera, mlađa je od njega 20 godina i bivša je misica!

Tina Gaber Tina Gaber Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Golob Tina Gaber - 1 Tina Gaber - 2 Tina Gaber - 3 Tina Gaber - 4 Tina Gaber - 5 Tina Gaber - 6 Tina Gaber - 7 Tina Gaber - 8 Tina Gaber - 9 +9 Tina Gaber - 10 Galerija

Tina Gaber navodno je nova djevojke premijera Slovenije Roberta Goluba, koji se prošle godine razveo od supruge Jane Nemec.

Premijer Slovenije Robert Golub (55) navodno ljubi 20 godina mlađu bivšu misicu Tinu Gaber.

Slovenski mediji raspisali su se o njihovoj romansi nakon što su zajedno viđeni u jednom trgovačkom centru u Ljubljani, na vatikanskom božićnom koncertu u Rimu, a ona je bila prisutna i u njegovu izbornom stožeru.

Tina je bivša Miss Hawaiian Tropica, a s Golobom ju je navodno upoznala njezina sestra Urška, koja je zaposlena u kabinetu premijera.

Atraktivna brineta već je dobro poznata slovenskoj javnosti jer je prije premijera ljubila popularnog slovenskog pjevača Jana Plestinjaka, a pisalo se i da je bila u vezi s bivšim slovenskim ministrom prometa Patrikom Vlačićem, no to nikada nije potvrđeno.

Tinu na Instagramu prati gotovo 18 tisuća ljudi, a najčešće objavljuje snimke i fotografije s putovanja, na kojima se obično hvali linijom u oskudnim badićima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tina Gaber (@tina_gaber)

Iz kabineta premijera nisu htjeli odgovoriti na upite slovenskih medija o njegovoj navodnoj novoj djevojci te su, kao i ranije, istaknuli da ne komentiraju premijerovu privatnost.

Golob je prethodno bio u braku s Janom Nemec, ali prošle godine objavljeno je da se razvode i da će premijer nadalje živjeti sam s djecom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 6 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 +25 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Celebrity Maja objavila rijetke strastvene fotke s Nenadom, opisala ih je jednom svima dobro znanom riječi!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans i Fran Tomas - 2 Luke Evans i Fran Tomas - 1 Luke Evans i Fran Tomas - 3 Luke Evans +15 Luke Evans i Fran Tomas Celebrity Djevojka mu je nekad služila kao paravan zbog jedne stvari, a sada se ne odvaja od svojeg isklesanog frajera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene