Što je to poručio?

Golišava fotografija i zanimljiva poruka, pogledajte kako izgleda čestitka za Valentinovo od Slavka Sobina

In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica Galerija

Slavko Sobin je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira bez majice, a poručio je da želi sretno Valentinovo svima koji vole sebe.

Glumac Slavko Sobin na Instagramu je golišavom fotografijom svima čestitao Valentinovo zanimljivom porukom.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin i Tihana Lazović Trifunović Bome su se dotjerali Slavko Sobin jednim je detaljem zasjenio zgodnu plavušu s kojom se pojavio, evo zašto su svi gledali samo njih!

"Sretno Valentinovo svima koji vole sebe", napisao je uz fotografiju na kojoj pozira bez majice, a dodao je i oznaku "moraš voljeti sebe". Pratitelji su mu poručili da ga vole te su mu ostavljali emotikone srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin)

Sobina inače imamo priliku gledati u seriji Nove TV "Dar Mar", a glumac nerijetko objavljuje i fotografije iza kulisa snimanja. Uz to što nema odmora od glume, Slavku se nedavno ostvario jedan od životnih snova i to nakon što je objavljena i u prodaji se našla njegova knjiga za djecu "Šapice" koju je posvetio svojim roditeljima.

"Htio sam imati neku brutalnu sliku za prvu s knjigom, ali onda sam isplakao dušu kad sam je uzeo u ruke i, eto, ovo je stvarno prva, takva kakva je. Još sam jednom isplakao dušu potpisujući prvu, naravno, roditeljima. Isplakat ću dušu vjerojatno i svaki put kad mi netko kaže da je dobra. Ukratko, plačipi*** sam", napisao je nedavno Slavko na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s knjigom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin)

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina +0 Albina Celebrity Od nepoznate djevojke do pozornice Eurosonga: Tko je Albina, pobjednica ovogodišnje Dore?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene