Daleko od njih

Pogledajte što Seve radi dok se njezini bivši zajedno zabavljaju: "Draga ženo, nikad ne razočaraš!"

Severina - 1 Severina - 1 Severina/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 3 Severina - 2 Severina Severina Severina Severina Vučković - 6 Severina Vučković - 3 Severina Vučković - 1 Igor Kojić i Severina +17 Severina - 4 Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografije s odmora u Italiji pa izazvala divljenje tisuće fanova.

I dok se Severinini bivši partneri Igor Kojić i Milan Popović hvale zajedničkim druženjem i novonastalim prijateljstvom objavljujući zajedničke fotografije i statuse na društvenim mrežama, ona uživa daleko od njih na svoj način i izaziva samo divljenje.

Pogledaj i ovo Severina ''nastavljam borbu'' Severina nam se javila nakon obrata u borbi za skrbništvo nad sinom: ''Dobro je to, ali ja na ovome neću stati!''

Severina je na profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija čiji prizori oduzimaju dah, a otkrila je i da se trenutačno nalazi na odmoru u Italiji. Otkrila je da je posjetila gradić Alberobello, a njegovim je uličicama prošetala u crvenoj haljini s cvjetovima, koja joj je pristajala kao salivena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Predivna i moćna žena", "Draga ženo, nikad ne razočaraš, samo nam dane popravljaš", "Uživaaaaj", "Vidi haljine, bomba", "Kako si lijepa", "Djevojka sa sela. Predivna kao i uvijek", "Žena zna", "Predivnosti naša", "Gospođetina", "Seve kao vino", "Naša jedinstvena diva", "Lijepo mjesto, ali ti si prelijepa draga", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Inače, Igor Kojić i Milan Popović od rivala su postali dobri prijatelji, a prijateljstvo su ovih dana potvrdili i na Instagramu.

Igor je objavio fotografiju na kojoj s Milanom pozira zagrljen i nasmijan, a uz nju mu je i zahvalio za iznenađenje koje mu je priredio za rođendan te je otkrio i što ih je povezalo.

"Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje puno volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su jednostavno neraskidive. Svako tko je Aleksandrova obitelj i moja je i svako tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i zauvijek. Živjeli!" napisao je Kojić.

Popović je za Index otkrio i što je Kojiću kupio za rođendan nakon što se pisalo da mu je poklonio skupocjeni automobil Audi A8.

"Igor je od mene za rođendan dobio ikonu", kazao je te je zaključio i da je lažne informacije u medije plasirao Severinin tim.

Obojica su na svojim profilima na Instagramu objavili i poruku "Zima stiže"; Igor uz selfie iz teretane, a Milan uz fotografiju znaka Popovići-Kojići, što su mnogi njihovi pratitelji protumačili kao poruku Severini.

Pjevačica se o svemu nije oglašavala, a nakon vijesti o prijateljstvu njezinih bivših na Instagramu je objavila svoju fotografiju iz Italije uz koju je simbolično poručila: "Život je lijep!"

Igor i Milan međusobno se prate na društvenoj mreži, a nijedan od njih ne prati Severinu.

Podsjetimo, Igor je sa Severinom bio u braku gotovo šest godina, a razveli su se u kolovozu 2021., nakon što se mjesecima šuškalo da im je brak u krizi.

Milan i Severina bili su u vezi tri godine, a prekinuli su 2013. te vode dugotrajnu borbu za skrbništvo nad sinom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 10 +26 Sonja Kovač - 11 Celebrity Sonja Kovač u mini opravicu jedva je sakrila svoje raskošne grudi, a onda se pratiteljima požalila na nezgodu koja ju je zadesila

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal +25 Sanja Doležal - 6 Zanimljivosti Sanja Doležal javila se s mora u ležernoj haljinici ispod koje se nazirao crveni kupaći: ''Vječna djevojčica, predivna Sanja''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene