Raznježila obožavatelje

Severina otkrila da joj nije samo mama radila društvo za novu, nečiji je zagrljaj jedva dočekala

Severina Severina Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina +0 Severina - 3 Galerija

Severina je nakon dugo vremena na Instagramu objavila fotografiju sa sinom Aleksandrom i svima poželjela sretnu novu godinu.

Nakon što je na Instagramu objavila obiteljsku fotografiju s majkom Anom, Severina je objavila i preslatku fotografiju na kojoj pozira sa sinom Aleksandrom ispred božićnog drvca.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

"Miles Morales i Catwomen žele vam zdravu, sretnu i mirnu godinu, punu zagrljaja. P.S. Dragi djeda Mraze, i PS5", napisala je Severina uz fotografiju sa sinom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

On je odjeven u kostim Milesa Gonzala Moralesa, lika iz Marvelovih stripova, a Severina blista u srebrnoj majici i crni kožnim hlačama. Pjevačica je time uspjela pronaći način da na društvenim mrežama podijeli objavu sa sinom, a da mu se ne vidi lice, pošto je Općinski građanski sud donio privremenu odluku kojom joj je to zabranio.

"Mudrice, našla si način za slikanje. Bravo, sve najbolje", "Neka vam 2021. donese papir na kojem će pisati da vas nitko ne može razdvojiti", "Sretna vam Nova godina, vezu majke i djeteta nitko ne moze narušiti", "Uuuuuu, baš ste lijepi, neka vam Bog podari puno sretnih zajedničkih dana u sljedećim godinama", "Predivnoće dvije, najsretniju novu godinu vam želim", "Sretna Nova junaci moji", "Neka je sin tu, Bogu hvala", "Duše drage", samo su neki od brojnih komentara koje su Severini uputili obožavatelji koje je objava itekako raznježila.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pär Sundberg (Foto: IN Magazin) Pär Sundberg (Foto: IN Magazin) +0 Pär Sundberg (Foto: IN Magazin) Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda legendarna djevojčica pjegavog lica uz koju su odrastale generacije

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene