"Omiljena"

Severina na koncertu u Crnoj Gori ispunila posebnu želju publici pa sve iznenadila: "Šteta što nije u stalnoj postavi, dira u srce"

Severina - 2 Severina - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 3 Severina - 7 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 6 +19 Severina i Slavko Šajinović - 1 Galerija

Severina je na svom Instagramu objavila video sa koncerta iz Crne Gore u kojem je otkrila kako je zapjevala pjesmu "Broš".

Pjevačica Severina na koncertu u Crnoj Gori otpjevala je ne baš tako čestu pjesmu "Broš" te u opisu otkrila kako je to napravila na zahtjev publike.

"Jer ste vi to tražili", poručila je.

Severina je za taj koncert odjenula bordo kratku haljinu na jedno rame u kojoj je sjajno istaknula svoju besprijekornu figuru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Volim te jako, Severina", "Najdivnija", "Omiljena", "Šteta što nije u stalnoj postavi na koncertima", "Nije mala stvar", samo su neki od komentara.

U zadnje vrijeme pjevačica je sklona ispunjavanju želja pa je tako prije nekoliko dana otkrila i koju je to ostvarila sinu Aleksandru.

"Mama, je l' možeš nagovoriti roditelje mojih prijatelja da idemo večeras s Vrnika u Blato na tvoj koncert? Pa kakva bih ja to, sine, bila mama da ti ne ispunim želju...", napisala je u komentaru ispod videa u kojem je pokazala i kako je to ispunila.

Severina je ovih dana privukla pažnju lijepim trenucima s ljetovanja, točnije potezom kada je ispunila sinovu želju da povede svoje prijatelje na njezin koncert, čime je oduševila brojne obožavatelje.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Tomašević i Iva Mertić Tomašević - 3 Tomislav Tomašević i Iva Mertić Tomašević - 2 Tomislav Tomašević i Iva Mertić Tomašević - 1 Tomislav Tomašević +13 Tomislav Tomašević Celebrity Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević na crveni tepih poveo je samozatajnu suprugu, svojom pojavom iznenadili su okupljene!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 4 +27 In Magazin: Petar Grašo - 1 Nekad i sad Isplivale fotografije Petra Graše iz 2011. godine, pogledajte s kime je to uživao dok Danijele nije bilo na vidiku!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene