Baš uživa!

Prekrasna supruga Đorđa Đokovića objavila je video i pokazala atmosferu iz njihovog doma nekoliko dana nakon poroda!

Đorđe Đoković i Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Đorđe Đoković i Saška Veselinov - 1 Đorđe Đoković i Saška Veselinov - 2 Đorđe Đoković i Saška Veselinov - 3 Đorđe Đoković i Saška Veselinov - 5 Đorđe Đoković i Saška Veselinov - 6 Saška Veselinov - 1 Saška Veselinov - 2 Saška Veselinov - 3 Saška Veselinov - 4 Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov - 2 +19 Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov - 3 Galerija

Saška Veselinov Đoković prije par dana izašla je iz bolnice nakon poroda pa se pohvalila atmosferom u njihovom domu.

Mlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, i njegova supruga Saška Veselinov prije koji dan postali su roditelji malenog Aleksandra.

Pogledaj i ovo Dijana Đoković - 4 na sigurnoj distanci Đokovićeva majka na sinovu vjenčanju držala se podalje od snahe, a već se dugo vremena šuška da je ne podnosi!

Saška se odmah nakon izlaska iz bolnice primila društvenih mreža pa je na svom Twitter profilu objavila video u kojem je pokazala kakva atmosfera vlada u njihovom domu.

Na snimci su pas i papiga koji se igraju na kutnoj garnituri, a u pozadini svira vesela pjesma.

Inače, Đorđe je na proslavi rođenja sina Aleksandra održao vrlo dirljiv govor prilikom kojeg je pustio i pokoju suzu te otkrio kako je bio sa suprugom tijekom poroda.

"Želim se svima zahvaliti što ste došli te poslati veliki pozdrav i zahvalnost Saški i svemu što je prošla. Ja sam danas sudjelovao na porođaju i vidio sam svašta nešto, a biti prisutan je stvarno neopisiv osjećaj. To je nešto što bih preporučio svakome i jako je lijep osjećaj kada primite svoje dijete u naručje", rekao je tada Đorđe pa nastavio:

"Najponosniji sam na svijetu što sam imao tu priliku vidjeti i osjetiti to sve s njom u tom trenutku, to je stvarno veličanstven trenutak i mi muškarci trebamo biti zahvalni našim ženama na svemu što rade i čine za nas".

Podsjetimo, u rujnu prošle godine, Đorđe i Saška stali su pred oltar u crkvi svetog Marka u Beogradu, a izmijenili su bračne zavjete u krugu najuže obitelji i prijatelja. Mladenka je imala i jednog neobičnog gosta, a riječ je bila o njezinu kućnom ljubimcu, točnije papagaju kojeg ima od svoje treće godine i kojeg je poljubila pred crkvom te tako iznenadila prisutne.

Slavlje je, navodno, trajalo četiri dana, a evo kako su bliski izvori govorili o svadbi tik pred vjenčanje.

"Iako su i Đorđe i Saška pokušali sve detalje vjenčanja držati u strogoj tajnosti, ipak se ovdje u Crnoj Gori sve brzo sazna. Nakon vjenčanja u Beogradu, koje će se najvjerojatnije održati u Sabornoj crkvi, a za koju je obitelj Đoković izuzetno vezana i gdje su svojevremeno bili i kumovi hramovne slave, odmah će se uputiti u Crnu Goru. Ovo ''najvjerojatnije'' kažem jer su neki s mladenkine strane za to da se vjenčanje održi u Hramu Svetog Save, pa ćemo vidjeti čija će biti posljednja. U Crnu Goru, kako se ovdje priča, mladenci stižu s 80 uzvanika. Koliko su brinuli o svojim gostima, vidi se i po tome što su Đorđe i njegova trudna zaručnica svima osigurali avionske karte i smještaj u jednom luksuznom hotelu", izjavio je tada izvor za Kurir.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 3 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 4 +29 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 2 Celebrity Peco i Silvia u službenom izlasku, s njihovih osmijeha pažnju su skrenule njezine noge u ultrakratkoj sako-haljini

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 2 +25 Franka Batelić - 3 Celebrity Franka objavila fotografije sina Viktora i kćeri Grete, preslatki prizor iz njihova doma sve je rastopio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene