ovo još nismo vidjeli

Neobičan gost na vjenčanju Đokovićeva brata, došao je u pratnji mladenke, a ona ga je poljubila pred crkvom

Saška Veselinov Saška Veselinov Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov - 1 Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov - 2 Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov - 3 Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov - 4 Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov - 1 Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov - 2 Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov - 3 Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov - 4 Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov - 1 Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov - 3 +23 Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov - 4 Galerija

Saška Veselinov prije vjenčanja s Đorđem Đokovićem pred crkvom je poljubila svojeg posebnog gosta za kojeg je vezana od svoje treće godine.

Mlađi brat tenisača Novaka Đokovića,Đorđe Đoković, oženio je voditeljicu Sašku Veselinov u crkvi svetog Marka u Beogradu,

Pogledaj i ovo Đorđe Đoković i Saška Veselinov Kakvo iznenađenje! Sretna vijest u obitelji Đoković: Brat tenisača i atraktivna influencerica nakon ljetovanja u Hrvatskoj imaju razlog za slavlje!

Mladenci su izmijenili bračne zavijete u krugu najuže obitelji i prijatelja, a mladenka je imala i jednog neobičnog gosta.

Riječ je o njezinu kućnom ljubimcu, točnije papagaju kojeg ima od svoje treće godine i kojeg je poljubila pred crkvom te tako iznenadila prisutne, piše Talagraf.rs.

Saška je zablistala u raskošnoj vjenčanici sa slojevima tila i bez naramenica, a za njom se vukao i dugački veo. Đorđe je nosio klasično crno odijelio i bijelu košulju, a izostavio je kravatu. Mladenci su također nosili i krune koje su dio svadbenog obreda u pravoslavnoj crkvi.

Zanimljivo je da će vjenčanje potrajati čak četiri dana.

"Iako su i Đorđe i Saška pokušali sve detalje vjenčanja držati u strogoj tajnosti, ipak se ovdje u Crnoj Gori sve brzo sazna. Nakon vjenčanja u Beogradu, koje će se najvjerojatnije održati u Sabornoj crkvi, a za koju je obitelj Đoković izuzetno vezana i gdje su svojevremeno bili i kumovi hramovne slave, odmah će se uputiti u Crnu Goru. Ovo ''najvjerojatnije'' kažem jer su neki s mladenkine strane za to da se vjenčanje održi u Hramu Svetog Save, pa ćemo vidjeti čija će biti posljednja. U Crnu Goru, kako se ovdje priča, mladenci stižu s 80 uzvanika. Koliko su brinuli o svojim gostima, vidi se i po tome što su Đorđe i njegova trudna zaručnica svima osigurali avionske karte i smještaj u jednom luksuznom hotelu", izjavio je izvor za Kurir.

Od četiri zabave koje će se održati, svaka zahtijeva poseban dress code, a mnogi kažu da će svadba po financijskom iznosu i atmosferi premašiti i onu Novaka i Jelene Đoković.

Podsjetimo, Đorđe je zaprosio Sašku prije manje od mjesec dana na Kalemegdanu u Beogradu. Par je prije toga bio u vezi godinu dana, a šuka se i da čekaju svoje prvo dijete.

Inače, Saška je 2017. godine bila izabrana za Miss YU natjecanja. Radila je i kao televizijska voditeljica, a sada je vlasnica brenda Saash, odnosno kolekcije kupaćih kostima.

27-godišnji Đorđe je, s druge strane, isto tenisač kao i njegov brat Novak, a također je i direktor teniskog turnira Serbia Open, koji se održava u Teniskom centru Novak u vlasništvu njegova brata.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle - 5 +26 Meghan Markle - 9 Celebrity Zbog ovog poteza prema Meghan Harryja nazivaju pravim gospodinom: "Recite što hoćete o njima, ali..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 9 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 5 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 2 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives za vjenčanje obukla haljinu koja joj je jedva obuzdala grudi, a dok je pozirala s mladoženjom, pokazala je svu svoju raskoš!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene