''ne znam tko je luđi!''

Đokovićevi se našli usred vremenskih nepogoda u Dubaiju, objavili su i snimke s lica mjesta!

Saška Veselinov Đoković Saška Veselinov Đoković Saška Veselinov Đoković/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Saška i Đorđe Đoković usred oluje u Dubaiju - 2 Saška i Đorđe Đoković usred oluje u Dubaiju - 1 Saška i Đorđe Đoković usred oluje u Dubaiju - 3 Saška i Đorđe Đoković - 1 Saška i Đorđe Đoković - 2 Saška Veselinov i Đorđe Đoković - 3 Saška Veselinov i Đorđe Đoković - 1 Saška Veselinov i Đorđe Đoković - 2 Saška Veselinov Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov - 2 +19 Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov - 1 Galerija

Saška Veselinov Đoković i Đorđe Đoković trenutačno se nalaze u Dubaiju, a ona je pratiteljima otkrila gdje se uputila usred vremenskih nepogoda.

Mlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, i njegova supruga Saška Veselinov trenutačno se nalaze u Dubaiju gdje su ih zahvatile strašne vremenske nepogode. 

Cijeli Dubai prekriven je vodom, a Saška je na svojim Instagram pričama podijelila pravo stanje stvari, ali je i otkrila gdje se uputila u tom trenutku  katastrofe. 

Pogledaji ovo Novak Đoković Celebrity Nove fotografije Novaka Đokovića obilaze svijet, snimljen je na plaži bez supruge Jelene, ali nije bio sam

Iako su automobili jedva vozili od količine vode na tlu, Saška je putovala do  salona ljepote. 

"Ne znam tko je luđi. Ja koja idem na zakazani tretman kose ili Đo koji me vozi", napisala je Saška dok je snimala nevrijeme. 

Da li bi se vi usudili ići u salon ljepote dok je takva oluja?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Podsjećamo, Đorđe i Saška prošle su godine postali roditelji malenog Aleksandra.

Pogledaji ovo Novak i Jelena Đoković Celebrity Paparazzi uhvatili Đokovića i njegovu Jelenu kada su mislili da ih nitko ne gleda, pogledajte kakva je to ljubav i nakon 10 godina!

U rujnu 2022. godine stali su pred oltar u crkvi svetog Marka u Beogradu, a izmijenili su bračne zavjete u krugu najuže obitelji i prijatelja. Mladenka je imala i jednog neobičnog gosta, a riječ je bila o njezinu kućnom ljubimcu, točnije papagaju kojeg ima od svoje treće godine i kojeg je poljubila pred crkvom te tako iznenadila prisutne.

Slavlje je, navodno, trajalo četiri dana, a evo kako su bliski izvori govorili o svadbi tik pred vjenčanje.

"Iako su i Đorđe i Saška pokušali sve detalje vjenčanja držati u strogoj tajnosti, ipak se ovdje u Crnoj Gori sve brzo sazna. Nakon vjenčanja u Beogradu, koje će se najvjerojatnije održati u Sabornoj crkvi, a za koju je obitelj Đoković izuzetno vezana i gdje su svojevremeno bili i kumovi hramovne slave, odmah će se uputiti u Crnu Goru. Ovo ''najvjerojatnije'' kažem jer su neki s mladenkine strane za to da se vjenčanje održi u Hramu Svetog Save, pa ćemo vidjeti čija će biti posljednja. U Crnu Goru, kako se ovdje priča, mladenci stižu s 80 uzvanika. Koliko su brinuli o svojim gostima, vidi se i po tome što su Đorđe i njegova trudna zaručnica svima osigurali avionske karte i smještaj u jednom luksuznom hotelu", izjavio je tada izvor za Kurir.

Pogledaji ovo Novak Đoković Celebrity Procurio video vesele proslave kod Đokovićevih, Novak bratu Đorđu rastrgao majicu, ali ni to mu nije bilo dosta!

Inače, Saška je 2017. godine bila izabrana za Miss YU natjecanja. Radila je i kao televizijska voditeljica, a sada je vlasnica brenda Saash, odnosno kolekcije kupaćih kostima.

27-godišnji Đorđe je, s druge strane, isto tenisač kao i njegov brat Novak, a također je i direktor teniskog turnira Serbia Open, koji se održava u Teniskom centru Novak u vlasništvu njegova brata.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput u kreaciji za pamćenje posramila i najveće svjetske zvijezde: "Ovako nešto ni u Hollywoodu nitko nije nosio!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 4 Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 6 Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 5 Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 2 +25 Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 1 Celebrity Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene