bome se opustio!

Procurio video vesele proslave kod Đokovićevih, Novak bratu Đorđu rastrgao majicu, ali ni to mu nije bilo dosta!

Novak Đoković Novak Đoković Novak Đoković/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Novak Đoković Jelena i Novak Đoković - 5 Saška Veselinov i Đorđe Đoković - 3 Saška Veselinov i Đorđe Đoković - 1 Saška Veselinov i Đorđe Đoković - 2 Đorđe Đoković i Saška Veselinov - 3 Đorđe Đoković i Saška Veselinov - 2 Đorđe Đoković i Saška Veselinov - 5 Đorđe Đoković i Saška Veselinov - 4 Đorđe Đoković i Saška Veselinov - 6 +13 Đorđe Đoković i Saška Veselinov Galerija

Novak Đoković na slavlju povodom nećakova rođenja poderao je majicu svojem bratu Đorđu Đokoviću, a sve je otkriveno u videu koji se proširio društvenim mrežama.

Brat tenisača Novaka Đokovića Đorđe Đoković i njegova supruga Saška postali su roditelji sina Aleksandra, a obitelj je dolazak novog člana obitelji obilježila velikim slavljem u Rumi.

Pogledaj i ovo Dijana Đoković - 4 na sigurnoj distanci Đokovićeva majka na sinovu vjenčanju držala se podalje od snahe, a već se dugo vremena šuška da je ne podnosi!

Dio atmosfere pojavio se u videu koji je isplivao na društvenim mrežama u kojem se vidi da je bilo itekako veselo. Prema njihovim tradicionalnim običajima Đorđu su uzvanici poderali majicu koju je nosio, a u tome si je najviše oduška dao Novak, koji je vikao "još, još", želeći poderati još jednu.

U jednom trenutku on i brat Marko nosili su i ponosnog novopečenog oca Đorđa na ramenima i pjevali pjesmu "Mali gospodin".

Video pogledajte OVDJE

"Počeli smo već slaviti, kod kuće smo s prijateljima i obitelji. Mi smo obitelj koja generalno voli velika slavlja, a posebno kada su ovakve stvari u pitanju. Ovo je nešto najljepše što se može dogoditi i stvarno sam presretna. Dobili smo novog unuka, nema ništa ljepše. Hvala vam na čestitkama", izjavila je Dijana Đoković za Telegraf.

U rujnu prošle godine Đorđe i Saška stali su pred oltar u crkvi svetog Marka u Beogradu, a izmijenili su bračne zavjete u krugu najuže obitelji i prijatelja. Mladenka je imala i jednoga neobičnog gosta, a riječ je bila o njezinu kućnom ljubimcu, točnije papagaju kojeg ima od svoje treće godine i kojeg je poljubila pred crkvom i time iznenadila prisutne.

Slavlje je navodno trajalo četiri dana, a evo kako su bliski izvori govorili o svadbi tik pred vjenčanje.

"Iako su i Đorđe i Saška pokušali sve detalje vjenčanja držati u strogoj tajnosti, ipak se ovdje u Crnoj Gori sve brzo sazna. Nakon vjenčanja u Beogradu, koje će se najvjerojatnije održati u Sabornoj crkvi, a za koju je obitelj Đoković izuzetno vezana i gdje su svojevremeno bili i kumovi hramovne slave, odmah će se uputiti u Crnu Goru. Ovo ''najvjerojatnije'' kažem jer su neki s mladenkine strane za to da se vjenčanje održi u Hramu Svetog Save, pa ćemo vidjeti čija će biti posljednja. U Crnu Goru, kako se ovdje priča, mladenci stižu s 80 uzvanika. Koliko su se brinuli o svojim gostima, vidi se i po tome što su Đorđe i njegova trudna zaručnica svima osigurali avionske karte i smještaj u jednom luksuznom hotelu", izjavio je tada izvor za Kurir.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Marina Scotti Marina Scotti +12 Matija Dedić i Marina Scotti Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jana Vrdoljak Jana Vrdoljak Jana Vrdoljak i Vanna Jana Vrdoljak +16 Ivana Vrdoljak Vanna Celebrity Vanna se pohvalila prelijepom kćeri koja slavi 22. rođendan i s godinama joj sve više sliči!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene