''Već slavimo!''

Brat Novaka Đokovića i njegova lijepa supruga postali su roditelji, otkriveno je ime djeteta, a oglasio se i ponosni djed!

Đorđe Đoković i Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Đorđe Đoković i Saška Veselinov - 5 Đorđe Đoković i Saška Veselinov - 4 Đorđe Đoković i Saška Veselinov - 2 Đorđe Đoković i Saška Veselinov - 1 Đorđe Đoković i Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov Saška Veselinov Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov - 3 Đorđe Đoković i Saška Veselinov - 6 +24 Saška Veselinov - 1 Galerija

Lijepe vijesti stigle su iz obitelji Đoković, mlađi brat Novaka Đokovića Đorđe Đoković postao je otac sina, a evo koje su ime dali djetetu.

Mlađi brat Novaka Đokovića Đorđe Đoković postao je otac sinčića sa svojom suprugom Saškom Veselinov, a novopečeni roditelji još se uvijek nisu oglasili oko prinove, ali je poznato koje su mu ime dali.

Pogledaj i ovo Novak Đoković bome se opustio! Procurio video vesele proslave kod Đokovićevih, Novak bratu Đorđu rastrgao majicu, ali ni to mu nije bilo dosta!

Đorđe i supruga Saška Veselinov sina su nazvali Aleksandar, a po pisanju srpskih medija, dječak je na svijet stigao danas.

Za medije se zasad oglasio samo Đokovićev otac: ''Slavimo, slavimo, već smo počeli'', rekao je kratko djed Srđan Đoković za portal mondo.rs.

U rujnu prošle godine, Đorđe i Saška stali su pred oltar u crkvi svetog Marka u Beogradu, a izmijenili su bračne zavjete u krugu najuže obitelji i prijatelja. Mladenka je imala i jednog neobičnog gosta, a riječ je bila o njezinu kućnom ljubimcu, točnije papagaju kojeg ima od svoje treće godine i kojeg je poljubila pred crkvom te tako iznenadila prisutne.

Slavlje je, navodno, trajalo četiri dana, a evo kako su bliski izvori govorili o svadbi tik pred vjenčanje.

"Iako su i Đorđe i Saška pokušali sve detalje vjenčanja držati u strogoj tajnosti, ipak se ovdje u Crnoj Gori sve brzo sazna. Nakon vjenčanja u Beogradu, koje će se najvjerojatnije održati u Sabornoj crkvi, a za koju je obitelj Đoković izuzetno vezana i gdje su svojevremeno bili i kumovi hramovne slave, odmah će se uputiti u Crnu Goru. Ovo ''najvjerojatnije'' kažem jer su neki s mladenkine strane za to da se vjenčanje održi u Hramu Svetog Save, pa ćemo vidjeti čija će biti posljednja. U Crnu Goru, kako se ovdje priča, mladenci stižu s 80 uzvanika. Koliko su brinuli o svojim gostima, vidi se i po tome što su Đorđe i njegova trudna zaručnica svima osigurali avionske karte i smještaj u jednom luksuznom hotelu", izjavio je tada izvor za Kurir.

Podsjetimo, Đorđe je zaprosio Sašku prije manje od mjesec dana na Kalemegdanu u Beogradu. Par je prije toga bio u vezi godinu dana, a šuka se i da čekaju svoje prvo dijete.

Inače, Saška je 2017. godine bila izabrana za Miss YU natjecanja. Radila je i kao televizijska voditeljica, a sada je vlasnica brenda Saash, odnosno kolekcije kupaćih kostima.

27-godišnji Đorđe je, s druge strane, isto tenisač kao i njegov brat Novak, a također je i direktor teniskog turnira Serbia Open, koji se održava u Teniskom centru Novak u vlasništvu njegova brata.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić - 1 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 3 Zrinka Cvitešić - 5 +20 Zrinka Cvitešić Celebrity Prelijepa Zrinka Cvitešić u prozirnom korzetu pokorila crveni tepih u Londonu i proslavila još jedan veliki uspjeh u karijeri!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jasmin Stavros - 4 In Magazin: Jasmin Stavros - 3 In Magazin: Jasmin Stavros - 2 In Magazin: Jasmin Stavros - 1 +20 Jasmin Stavros inMagazin Stavros u bolnici utjehu pronalazi u vjeri: ''Krunica mi je stalno u ruci i molim po cijele dane, sumnjaju na još nešto...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene