jasno je i zašto!

Nove fotografije Novaka Đokovića obilaze svijet, snimljen je na plaži bez supruge Jelene, ali nije bio sam

Novak Đoković Novak Đoković Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Novak Đoković Novak Đoković Novak Đoković Novak Đoković Novak Đoković Novak Đoković Charlize Theron i Novak Đoković - 2 Charlize Theron i Novak Đoković - 3 Charlize Theron i Novak Đoković - 5 Novak i Jelena Đoković - 4 +24 Novak i Jelena Đoković - 5 Galerija

Novak Đoković snimljen je na plaži u Miamiju, gdje je privukao pažnju svojim isklesanim tijelom.

Najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića paparazzi prate u stopu, a nje im uspio promaknuti ni na odmoru u Miamiju.

Srpski tenisač snimljen je na plaži gdje je uživao s prijateljima, a supruge Jelene i njihove djece nije bilo na vidiku. Osim paparazza, Novaka su na plaži opkolili i obožavatelji, koji su se htjeli fotografirati s njim, a on je sa svima strpljivo pozirao.

Pogledaji ovo Charlize Theron i Novak Đoković Celebrity Novak Đoković završio u zagrljaju jedne od najljepših glumica svijeta, njegove mečeve inače prati iz prvih redova i srčano navija!

Ono čime je posebno privukao pažnju medija je isklesano tijelo koje je pokazao kad je skinuo majicu, pa su njegove nove fotografije brzo obišle svijet.

Đoković se uputio na odmor nakon odluke o povlačenju s turnira Miami Open i teškog poraza na Indian Wellsu od 123. igrača svijeta, Talijana Luce Nardija, a izjavio je kako trenutno balansira između privatnog života i profesionalnih obaveza.

Pogledaji ovo Novak i Jelena Đoković Celebrity Paparazzi uhvatili Đokovića i njegovu Jelenu kada su mislili da ih nitko ne gleda, pogledajte kakva je to ljubav i nakon 10 godina!

Što se tiče njegova privatnog života, Novak je sa suprugom Jelenom u sretnom braku od 2014. godine i zajedno imaju dvoje djece, kćer Taru i sina Stefana.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen - 1 Helena Christensen - 6 Helena Christensen - 5 Helena Christensen - 4 +17 Helena Christensen - 3 Celebrity S vladarice 90-ih i danas je teško skrenuti pogled kad se pojavi na plaži, i u 56. godini pozornost privlači izgledom i karizmom

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert Nicole Eggert - 1 Nicole Eggert - 2 Nicole Eggert - 3 +22 Nicole Eggert - 9 Nekad i sad Pamtimo je kao zanosnu plavušu iz kultne serije, a sada je pokazala kako izgleda bez kose, nakon što je sama sebi obrijala glavu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene