"Koja si ti ljepotica!"

Sandra Perković u kratkoj haljini izbacila gole preplanule noge, a sve prije važnog događa koji ju čeka ovih dana!

Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković Sandra Perković - 2 Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković i Edis Elkasević Sandra Perković i Edis Elkasević Sandra Perković Sandra Perković +15 Sandra Perković - 2 Galerija

Sandra Perković objavila je na profilu na Instagramu fotografiju u kratkoj ljetnoj haljinici i pozvala sve svoje prijatelje iz inozemstva da dođu na odmor u Hrvatsku.

Naša uspješna atletičarka Sandra Perković odmara na jugu Hrvatske, točnije na otoku Lopudu i to prije početka Svjetskog prvenstva u atletici u Budimpešti, a svoje je obožavatelje oduševila u ljetnom izdanju.

33-godišnja Sandra na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi kratku bijelu haljinicu i pokazala lijepe noge, ali i preplanulu put.

"Zabava u kolovozu je bolja kada uživaš na hrvatskom suncu. Dakle... Što čekate?" napisala je Sandra uz objavu i pozvala sve da dođu u Lijepu Našu na odmor.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

"Wow, predobro", "Koja si ti ljepotica", "Prekrasna žena", "Apsolutno nam oduzimaš dah", "Uživaj", "Ajme ljepoto, preprelijepa si. Top, blistaš", neki su od komplimenata koje su joj udijelili pratitelji.

Sandra je ljetos pokazala i tijelo u badiću koji je savršeno istaknuo njezine trbušne mišiće, ali i one na rukama. Poglede je mamio i njezin preplanuli ten, a u opisu je otkrila koliko uživa:

"Trebate malo vitaminskog mora?! Dođite po to u Hrvatsku! Uživajte u najboljem odmoru u životu! Zahvalit ćete mi kasnije."

Sandra se prije godinu dana zaručila za svog dugogodišnjeg partnera i trenera Edisa Elkasevića, s kojim je više od deset godina i velika joj je podrška u svemu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 +26 Ivana Knoll - 1 Celebrity Zamamni atributi Ivane Knoll jedva su ostali skriveni ispod badića u kojem se izvijala u plićaku, izgleda da je sve bliže kući!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov - 4 Bloom Tatarinov - 3 Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 1 +25 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Celebrity Šuput objavila preslatku snimku Blooma iz izlaska, evo kako se snašao u disku, a bome se i lijepo dotjerao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene