''Sad sam malo teža!''

Atraktivna turbofolk-zvijezda usred emisije pokazala rezultat operacije grudi: ''Malo sam ih povećala i osvježila se''

Sandra Afrika Sandra Afrika Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Afrika Sandra Afrika - 5 Sandra Afrika - 3 Sandra Afrika - 4 Sandra Afrika - 6 Sandra Afrika - 7 Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika +23 Sandra Afrika Galerija

Sandra Afrika ponosna je na svoje tijelo, pa je u regionalnom showu pokazala koje je promjene napravila u posljednje vrijeme.

Regionalna pjevačica Sandra Afrika svoj profil na Instagramu redovito puni atraktivnim fotografijama koje malo koga ostavljaju ravnodušnim.

Pogledaj i ovo Sandra Afrika - 6 hmm... Velika turbo-folk zvijezda objavila fotke na kojima se izvija u badiću, a na stražnjici ima otiske ruku: "Čije su to šake u pitanju?"

No, ovoga puta učinila je to u TV showu "Ami G", a publika i gledatelji ispred malog ekrana zamalo su dobili srčani.

Tijekom emisije gosti, publika, ali i sam voditelj pohvalili su pjevačicu kako izgleda fantastično, a onda im je Sandra priznala kako je, osim operacije nosa, povećala i grudi.

"Kako sam se to osvježila? Malo sam povećala grudi, vidi se, vidjet ćete tijekom emisije. Sada sam teža, što i nije O.K.", odgovorila je pjevačica.

A kada je riječ o ljubavnom životu, čini se kako Sandra još nije pronašla onog pravog. Iako se u regionalnim medijima proširila priča kako se udala, čini se da je to ipak bila lažna nada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

"Imaš li nešto za popiti ovdje? Priča da sam se udala bila je zbog spota. Za sada nema ništa", rekla je tužno.

U dosadašnjim vezama nikad nije naišla na neugodne probleme s ljubomorom.

"Šifru nemam na telefonu, ne daj Bože da ga izgubim, ali jesu mi gledali telefon. Nemam što skrivati svakako", priznala je.

Inače, Sandra prodaje svoju staru jahtu, a otkrila je kako je u procesu kupnje nove, pa će novac od prodaje stare dodati za novu.

A onda je uslijedio trenutak koji je šokirao mnoge. Sandra je ustala usred emisije i skinula svoj sako te u crnom čipkastom prozirnom grudnjaku pokazala kako izgledaju njezine nove grudi.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron - 1 Zac Efron - 3 Zac Efron - 2 Zac Efron +17 Zac Efron Nekad i sad Ogromna transformacija jednog od najzgodnijih glumaca, a čini se da se i oko jedne stvari ipak predomislio!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Prica - 1 Natalija Prica - 2 Natalija Prica - 3 Natalija Prica - 4 +7 Natalija Prica Celebrity Bivša Bandićeva suradnica u javnosti nakon dugo vremena, bila je zvijezda događaja koji je okupio poznate Hrvatice

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene