Što se zapravo događa?

Udala se Sandra Afrika? Objavila je fotke s vjenčanja i čestitke joj pristižu, ali jednim je detaljem uspjela sve zbuniti?

Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika +21 Sandra Afrika Galerija

Sandra Afrika iznenadila je svoje obožavatelje novom objavom u kojoj je svima obznanila da se udala.

Regionalna pjevačica Sandra Afrika otkrila je svojim fanovima na društvenim mrežama kako je izrekla "sudbonosno da". Naime, pjevačica je objavila niz fotografija u vjenčanici, a u storiju je objavila i fotografiju s novopečenim suprugom i kumovima. 

Pogledaj i ovo Sandra Afrika - 6 hmm... Velika turbo-folk zvijezda objavila fotke na kojima se izvija u badiću, a na stražnjici ima otiske ruku: "Čije su to šake u pitanju?"

Sandra je za svoj poseban dan, odabrala bogatu i ultrakratku vjenčanicu. Gornji dio bio je dugih rukava, ispunjen mnoštvom svjetlucavih detalja, a leđa su joj bila u potpunosti otvorena. Donji dio bio je vrlo kratak te ispunjen s puno tila, a zadnji kraj protezao se sve do poda. U ovoj bijeloj opravici savršeno je istaknula svoju bombastičnu figuru.  Zlatne sandale na vezanje, raspuštena kosa i šminka koja je naglasila njezine smeđe oči, dale su dodatan štiht modnom odabiru.

Mladoženja čije ime nije otkrila je nosio elegantno svjetloplavo odijelo, bijelu košulju, svjetloplavu kravatu i tamnoplave cipele.

"Upravo vjenčani", napisala je Afrika u opisu, no njezine je obožavatelje zbunio natpis na tablici njezinog skupocjenog Ferrarija na kojoj piše "not married" iliti "nismo vjenčani" pa su neki zaključili da je riječ o novom glazbenom spotu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)


Njezini pratitelji jednostavno su bili oduševljeni te su joj u komentarima uputili niz čestitki:

"Sandra nam se udala", "Bravo mala moja", "Wow prelijepa", "Čestitam, nek je sa srećom", "Pa piše not na tablici", "Ovo je za novu pjesmu spot. Meni tako izgleda", "Malo sam zbunjena", dio je komentara njezinih pratitelja. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 4 +4 Nikol Bulat - 6 Nekad i sad Bivša feminemka žarila je i palila domaćom scenom, a danas ne nalikuje na sebe i živi potpuno drugačije

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Imbruglia - 4 Natalie Imbruglia - 1 Natalie Imbruglia - 5 Natalie Imbruglia - 3 +12 Natalie Imbruglia - 2 Nekad i sad Prije 25 godina osvojila je sve megahitom koji se još pjevuši, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene