Rijetko je viđamo

Prije 25 godina osvojila je sve megahitom koji se još pjevuši, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

Natalie Imbruglia Natalie Imbruglia Screenshot/Youtube 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Imbruglia - 4 Natalie Imbruglia - 1 Natalie Imbruglia - 5 Natalie Imbruglia - 3 Natalie Imbruglia - 2 Natalie Imbruglia Natalie Imbruglia Natalie Imbruglia (Foto: Profimedia) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) +6 Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) Galerija

Natalie Imbruglia pojavila se u jednoj televizijskoj emisiji i pokupila brojne komplimente na račun mladolikog izgleda i ljepote.

Natalie Imbruglia svoj je debitantski singl "Torn" prodala u više od četiri milijuna primjeraka diljem svijeta, a i 25 godina nakon što je bila na vrhu top ljestvica, lijepa pjevačica oduševljava svojom ljepotom.

47-godišnja Natalie dobila je brojne komplimente od svojih obožavatelja, koji su ostali zadivljeni njezinim mladolikim izgledom, uz zaključak da je jedva i dan ostarjela od izlaska pjesme "Torn" nakon što je gostovala u emisiji "Wednesday's This Morning".

"Sve se dogodilo dok sam trepnula. Nisam imala pojma da će pjesma postići takav uspjeh. Zahvalna sam što sam bila dio nečega što je dirnulo toliko puno ljudi", priznala je Natalie.

No, gledatelji su ponajviše ostali oduševljeni kako danas izgleda i društvene su mreže preplavili komentari na račun njezine ljepote i lica s tek pokojom borom oko očiju. U emisiji se pojavila u kratkoj haljinici s volanom, ispod koje je nosila i uske kratke hlačice, a do izražaja su došle i njezine vitke noge.

"Natalie i dalje izgleda fantastično, jedva da je dan ostarjela u 25 godina", "Natalie Imbruglia stari kao dobro vino, Isuse", Natalie još uvijek ima to nešto u sebi", "Uljepšala mi je dan" dio je komentara s društvenih mreža.

Prije pjevačke karijere Natalie se proslavila 90-ih godina u australskoj sapunici "Neighbours", a tri godine nakon što je napustila seriju počela je onu glazbenu. Singl "Torn", kojim je osvojila publiku, do danas joj je ostao najveći hit u karijeri, no još je aktivna u svijetu glazbe i prije nekoliko godina nastupila je i pred hrvatskom publikom u Zagrebu.

Tijekom bogate karijere vodila je i zanimljiv ljubavni život. Natalie je jedno vrijeme hodala s popularnim glumcem Davidom Schwimmerom, zvijezdom "Prijatelja". Nakon što su prekinuli, upoznala je pjevača Daniela Johnsa na koncertu njegova benda. Slučajno su se vidjeli nekoliko puta na dodjelama glazbenih nagrada, nakon čega su počeli izlaziti.

Par je 2002. godine objavio zaruke, a pred oltar su stali 1. 1. 2003. Natalie je kasnije u intervjuima pričala kako ju je susret s Johnsom spasio od depresije. Zajedno su radili i na glazbi, no često su bili razdvojeni zbog prirode njihova posla. Godine 2008. su objavili da su se rastali, no ostali su u prijateljskim odnosima.

Pjevačica je u listopadu 2019. godine objavila na Instagramu da je rodila sina, Maxa Valentina Imbrugliju, a dobila ga je umjetnom oplodnjom.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput - 2 +28 Maja Šuput Celebrity Šuput u haljini punoj opasnih proreza nabacila zavodljive poze, čini se da ispod nema baš ništa: "Ovo je nevjerojatno!"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Andrew i princeza Diana Princ Andrew Princ Andrew - 2 Princ Andrew - 3 +16 Princ Andrew i princeza Eugenie Preporuke Procurio tajni plan princa Andrewa i Diane, urotili se protiv Charlesa jer mu jednu stvar nisu mogli oprostiti: "Bila su to mračna i čudna vremena"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene