Poslovna žena

Atraktivna turbo-folk zvijezda koja je pjevala na svadbi kćeri jednog od najbogatijih Hrvata ne pjeva za siću, a zna se i u što ulaže novac

Sandra Afrika Sandra Afrika Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika +19 Sandra Afrika Galerija

Sandra Afrika nakon dužeg izbivanja sa scene, ponovno se vratila, no ovaj put pali i žari pozornicama te zarađuje ogromne svote novaca.

Regionalna pjevačica Sandra Afrika ozbiljno se primila svih poslovnih izazova pa je tako do sada imala čak 27 nastupa od kojih je zaradila 135.000 eura.

Pogledaj i ovo Sandra Afrika - 6 hmm... Velika turbo-folk zvijezda objavila fotke na kojima se izvija u badiću, a na stražnjici ima otiske ruku: "Čije su to šake u pitanju?"

"Sandra je među najtraženijim srpskim pjevačicama jer vlasnici klubova znaju da pravi odličnu atmosferu. Njeni nastupi uvijek su prepuni i traži se mjesto više, pa  je imala svirke tijekom cijelog srpnja i kolovoza. Samo u ova dva mjeseca imala je 27 gaža, što dovoljno govori koliko je popularna", ispričao je izvor blizak pjevačici.

Tvrdi i kako Sandra novcem koji je zaradila od nastupa može kupiti dva stana u Beogradu.

"Sandra ne pjeva za siću. Njeni menadžeri joj ne zakazuju svirku za manje od 5.000 eura, a u dijaspori uzima i 7.000 po nastupu. O bakšišu da ne govorim. Tokom ljeta baš ima puno posla. Najviše gaži ima na crnogorskom primorju, gdje je veoma popularna. Također, nekoliko je puta pjevala u Makedoniji, a u kolovozu je zabavljala i publiku u Beogradu, Zrenjaninu i Smederevu. Poslije svih nastupa bogatija je za 135.000 eura, a čeka je i radni rujan", dodao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

Zgodna crnka novac ne troši na luksuzne krpice, već ga pametno investira. Naime, gradi zgradu u Šapcu sa 13 stanova.

"Nastavit ću s poduzetništvom i gradnjom zgrada. Nastupam širom Balkana i Europe, pravim luksuzne zgrade i ništa mi više ne treba", rekla je Afrika. 

Nedavno je pjevala na svadbi tajkunove kćeri Lucije Šarić na kojoj je zasigurno dobro zaradila. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus - 2 Nekad i sad Nives u badiću koji malo toga pokriva pokazala kako je izgledala prije 13 godina: "Pronađi razliku!"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Belluci i Vincent Cassel Monica Belluci i Vincent Cassel - 5 Monica Belluci i Vincent Cassel - 4 Monica Belluci i Vincent Cassel - 3 +17 Monica Belluci i Vincent Cassel - 2 Celebrity Malo tko zna da je zanosna crnka prije glumca ljubila nepoznatog muškarca, o tom braku nikada nije pričala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene