ne zna se gdje je on

Malo tko zna da je zanosna crnka prije glumca ljubila nepoznatog muškarca, o tom braku nikada nije pričala

Monica Belluci i Vincent Cassel Monica Belluci i Vincent Cassel Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Belluci i Vincent Cassel Monica Belluci i Vincent Cassel - 5 Monica Belluci i Vincent Cassel - 4 Monica Belluci i Vincent Cassel - 3 Monica Belluci i Vincent Cassel - 2 Monica Belluci i Vincent Cassel - 1 Monica Belluci i Vincent Cassel - 5 Monica Belluci i Vincent Cassel - 4 Monica Belluci i Vincent Cassel - 3 Monica Belluci i Vincent Cassel - 2 +11 Monica Belluci i Vincent Cassel - 1 Galerija

Malo tko zna da je Monica Bellucci prije Vincenta Cassela bila u braku s fotografom Claudiom Carlosom Bassom.

Prekrasna glumica Monica Bellucci bila je želja mnogim muškarcima tijekom svoje zavidne glumačke karijere, a malo tko zna da je ova ljepotica prije braka s glumcem Vincentom Cassellom bila u braku s jednim modnim fotografom Claudiom Carlosom Bassom.

Pogledaj i ovo Deva Cassel Kakva ljepotica! Slavni roditelji dugo su je skrivali od javnosti, no više ne mogu, a odrasla je u sliku i priliku svoje prekrasne majke!

Bellucci i Basso bili su u braku od 1990. do 1994. godine, a pretpostavlja se da su se upoznali na nekom snimanju gdje je Claudio fotografirao Monicu.

Monica o ovome braku nikad nije pričala niti se Claudio otad pojavljuje u javnosti pa nije poznato što danas radi.

Par je imao skromno vjenčanje, a sam događaj nije bio toliko popraćen jer je Monica tada tek kretala stvarati svoju karijeru.

Iako službeno piše da su se rastali nakon četiri godine, neki govore kako je brak trajao samo 18 mjeseci.

Vjenčanje je bilo poprilično neobično, a fotografije možete vidjeti OVDJE.

Monica, naime, nije imala vjenčanicu već se vjenčala u crnoj haljini. 

Claudio je porijeklom iz Argetintine, ali odrastao je u Portofinu u Italiji. Fotografijom se počeo baviti s 21 godinom.

Nakon njega, Monica se 1999. godine udala za glumca Vincenta Cassela s kojim ima dvoje djece, Devu i Leonie.

Vincet je nakon braka s Monicom bio proglašen kontroverznim jer je ušao u vezu s 31 godinu mlađom Tinom Kunakey, međutim, opovrgnuli su loše prognoze pa je tak par u vezi već nekoliko godina, a zajedno imaju i kćer Amazonie koja se rodila 2019. godine.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce - 7 Beyonce - 1 Beyonce - 2 Beyonce - 3 +14 Beyonce - 4 Celebrity Spektakularan povratak Beyonce: Pjevačica gotovo gola najavila izlazak svojeg novog albuma

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 8 Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 4 +13 Sonja Kovač - 7 Celebrity Sonja Kovač otputovala je u Ameriku i nasmijala pratitelje odlukom o prenoćištu: ''Gdje mi je pamet bila...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene