Baš su slatki!

Sandi Pego objavio fotku s lijepom suprugom, a ona u bikiniju pokazala već poveći trudnički trbuh

Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić Sandi Pego/Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego i Cindy Sandi Pego i Cindy Sandi Pego i Cindy In Magazin: Sandi Pego - 9 In Magazin: Sandi Pego - 10 In Magazin: Sandi Pego - 11 In Magazin: Sandi Pego - 5 In Magazin: Sandi Pego - 6 In Magazin: Sandi Pego - 7 In Magazin: Sandi Pego - 8 +23 In Magazin: Sandi Pego - 1 Galerija

Sandi Pego pokazao je kako on i supruga Cindy uživaju na odmoru, a ona je u dvodijelnom bikiniju pokazala svoj trudnički trbuščić.

Tiktoker Sandi Pego pohvalio se pratiteljima na Instagramu kako on i njegova supruga Cindy Šoštarić Hadžić uživaju u zasluženom ljetnom odmoru. 

Pogledaj i ovo Cindy Šoštarić Hadžić Preslatka trudnica! Supruga našeg uspješnog tiktokera pokazala kako napreduju pripreme za dolazak prinove u obitelj

Sandi je pritom u kupaćim hlačicama pokazao svoj isklesani torzo, a Cindy je u dvodijelnom badiću istaknula trudnički trbuščić.

"Sunce, more, priče", napisao je ispod fotografije na kojoj poziraju zagrljeni i sretni.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Pego (@sandi.pego)

"Divni ste", "Top ste", "Woow", "Gorite", "Ma prekrasni", "Opa", nizali su se komplimenti ispod objave.

Pohvalili su se i fotkom s Ultre, a Sandi je u opis stavio:
"Naše prvo upoznavanje bilo je na putu prema UltraEurope 2018., a ove godine upoznajemo i trećeg člana s našom voljenom i nama posebnom destinacijom".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Pego (@sandi.pego)

U showu "Ples sa zvijezdama", u kojem smo Sandija gledali kao natjecatelja, otkrili su da očekuju prinovu, a nakon toga održali su i glamuroznu proslavu na kojoj su otkrili spol djeteta. Par će dobiti dječaka i tomu se jako vesele.

Upoznali su se prije šest godina na jednom poslovnom projektu, a vjenčali su se nakon tri i pol godine veze, u kolovozu 2021. godine. Zajedno snimaju zanimljiva i smiješna videa na TikToku, koja su im donijela gotovo 800 tisuća pratitelja.

"Osvojila me prvenstveno svojom dobrotom, upornošću i pozitivnom energijom", otkrio je Sandi u razgovoru za DNEVNIK.HR.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 3 +21 Lucija Lugomer - 4 Celebrity Lucija Lugomer zanosne obline istaknula u tigrastom badiću i bez dlake na jeziku rekla što misli o celulitu i komentarima!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price - 3 Katie Price - 4 Katie Price - 2 Katie Price - 1 +2 Katie Price Celebrity Grudi je povećala 13 puta i sad ponosno ističe bujne rezultate, a ne brine je čak ni što liječnici ne preporučuju toliki broj zahvata

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene