''Jednom se živi!''

Lucija Lugomer zanosne obline istaknula u tigrastom badiću i bez dlake na jeziku rekla što misli o celulitu i komentarima!

Lucija Lugomer Lucija Lugomer Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 3 Lucija Lugomer - 4 Lucija Lugomer - 5 Lucija Lugomer - 6 Lucija Lugomer - 7 Lucija Lugomer - 8 Lucija Lugomer +15 Lucija Lugomer Galerija

Lucija Lugomer pohvalila se svojim bujnim oblinama u tigrastom bikiniju pa poručila što ona misli o onima koji se brinu kako će izgledati na plaži.

Plus size manekenka Lucija Lugomer na svom Instagram profilu pohvalila se zanosnim oblinama u jednodijelnom tigrastom badiću.

Pogledaj i ovo Lucija Lugomer ''Sad sam potpuna!'' Naša najpoznatija plus size manekenka ove blagdane provodi u bolnici, ali sretnije vijesti nije mogla dobiti, stigao je mali blagoslov!

Uživa na Ičićima, a to dokazuje i njezina fotka na kojoj pozira ispod tuša.

"Ma hajde ljudi, jednom se živi! Nije bitno šta se priča već tko priča. Sretna ja kad je ljudima celulit najgora noćna mora, nadam se da ste svjesni koliko ste blagoslovljeni i što ne znate za prave probleme. Dok se sami ne potrudite da vam bude dobro neće nitko, a ovaj život je toliko kratak da šteta vremena i suza. Za ljeto bez briga, ne pričati već živjeti", poručila je svojim pratiteljima ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lucija_lugomer_official)

Ovu objavu prva joj je komentirala influencerica Jelena Perić koja joj je uputila ohrabrujući kompliment: "Top si".

A, našli su se tu i pratitelji koji su također Luciju obasipali lijepim komentarima:

"Vruća Lucija", "Bravo, svaka čast", "Predivna", "Baš tako", "Jako lijepa", "Ženo hvala ti do neba i nazad", "Žena koja se ne boji pokazati obline".

Ovaj plus size model na svojim društvenim mrežama nerijetko objavljuje fotografije u kupaćem kostimu, a Lucija s ponosom ističe svoj izgled, a nema toga što njoj dobro ne pristaje.

Podsjetimo, Lucija se u ovoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'' natjecala s partnerom Markom Šapinom, a trenutno svoje slobodno vrijeme provodi nedaleko Opatije sa svojim partnerom Danijelom i sinčićem Leonom.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 +22 Marko Grubnić - 4 Celebrity Marko Grubnić pozirao samo u donjem rublju i pokazao na čemu naporno radi već punih osam godina!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price - 3 Katie Price - 4 Katie Price - 2 Katie Price - 1 +0 Katie Price Celebrity Grudi je povećala 13 puta i sad ponosno ističe bujne rezultate, a ne brine je čak ni što liječnici ne preporučuju toliki broj zahvata

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene