pa kakve su ovo cijene?!

Slavni chef razbjesnio javnost računom iz svog restorana, pogledajte na što su gosti potrošili gotovo 100 tisuća eura!

Nusret Gökçe Nusret Gökçe Instagram/Screenshot 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nusret Gökçe Nusret Gökçe Severina i Salt Bae Severina i Salt Bae Salt Bae - 2 Salt Bae Salt Bae Salt Bae Salt Bae - 1 Ivana Knoll i Salt Bae - 5 +2 Ivana Knoll i Salt Bae - 3 Galerija

Nusret Gökçe objavio je račun iz svojeg restorana u Dubaiju u iznosu od gotovo 100 tisuća eura.

Slavni turski kuhar Nusret Gökçe, poznat i kao Salt Bae, razbjesnio je javnost fotografijom računa iz svojeg restorana u Dubaiju koju je objavio na Instagramu.

Račun je iznosio vrtoglavih 398.630 dirhama, što je gotovo 100 tisuća eura, a gosti koji su ga platili jeli su goveđi carpaccio, zlatne odreske, zlatnu baklavu, pili su martini, tursku kavu....

"Novac dođe, novac ode", napisao je uz objavu, a uslijedila je lavina kritika.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

"Mogao si tim novcem nahraniti cijeli Pojas Gaze", "Sramotno je što je netko potrošio toliko novca na hranu", "Najprecjenjeniji i najskuplji restoran", "25 dolara turska kava? 50 dolara pomfrit? 250 dolara za vodu? Dok ljudi umiru od gladi na ulicama?", "Zamislite biti toliko bogat da toliko novca potrošite na hranu koja ništa ne vrijedi", "Konzumerizam u svom najboljem izdanju", "Ovo je pravi pokazatelj zašto svijet propada", samo su neki od brojnih ljutitih komentara ispod objave.

Pogledaji ovo Severina i Salt Bae Celebrity Severina objavila prisne fotografije sa svjetski poznatim frajerom kojeg je upoznala na odmoru: "Došao si tiho na prstima..."

Inače, Nusret se proslavio 2017. godine, nakon što se proširio video na kojem soli mesni odrezak svojom posebnom tehnikom. No, mnogima se zamjerio kada je na Svjetskom prvenstvu u Katru pozirao s pobjedničkim trofejem, nakon čega su u javnost procurile i ozbiljne optužbe njegovih bivših zaposlenika. Uz optužbe za krađu plaća i kršenje radnog ugovora, desetak bivših zaposlenika prozvalo ga je i za mizoginiju te diskriminaciju.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković i Cristiano Ronaldo - 4 Ana Maria Marković i Cristiano Ronaldo - 1 Ana Maria Marković i Cristiano Ronaldo - 5 Ana Maria Marković - 12 +30 Ana Maria Marković - 11 Celebrity Najljepša hrvatska sportašica pohvalila se upoznavanjem jednog od najboljih nogometaša, zajedno su izveli i njegov slavljenički pokret!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Tihomir Orešković, 2016. godina Zoran Milanović i Tihomir Orešković, 2016. godina Tihomir Orešković, 2016. godina Sanja, Ella i Tihomir Orešković +16 Tihomir Orešković i Sanja Dujmović Orešković Nekad i sad Ovako je naš bivši premijer izgledao kad je započeo njegov mandat, a posljednji put kad se pojavio u javnosti bio je neprepoznatljiv!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene