fotografi su bili spremni

Bujnu suprugu miljenika žena iznevjerio rizični dekolte: Slučajno je izvirilo nešto što nije planirala pokazati!

Sabrina Dhowre Elba - 1 Sabrina Dhowre Elba - 1 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Sabrina Dhowre Elba - 5 Sabrina Dhowre Elba - 4 Sabrina Dhowre Elba - 3 Sabrina Dhowre Elba - 2 Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Getty) +9 Sabrina Dhowre Elba - 9 Galerija

Sabrina Dhowre Elba našla se u problemima zbog seksi izdanja koje je nosila na dodjeli nagrada GQ Men Of The Year Awards u Londonu.

Supruga glumca Idrisa Elbe, Sabrina Dhowre Elba, privukla je pažnju na dodjeli nagrada GQ Men Of The Year Awards u Londonu, gdje se pojavila u seksi izdanju.

Pogledaj i ovo Idris Elba (Foto: Profimedia) Tko bi bio najbolji? ANKETA: Koga biste voljeli vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda? Ovo su imena koja se trenutačno puno spominju

Bujna Sabrina za tu je prigodu odabrala kombinezon koji joj je jedva pokrio grudi, a zbog rizičnog izdanja našla se i u problemima.

Naime, u jednom trenutku slučajno joj je izvirila bradavica, a fotografi su spremno dočekali snimiti ono što sigurno nije namjeravala pokazati. Fotografije pogledajte u galeriji.

Inače, Sabrina je od 2019. godine u braku s Idrisom, koji slovi kao jedan od najseksi muškaraca svijeta. Od njega je mlađa čak 16 godina, pa im zli jezici ispočetka nisu davali velike šanse, a i sam glumac bio je poznat po tome što se javno zaklinjao da nakon dva razvoda više nikada neće stati pred oltar

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sabrina Dhowre Elba (@sabrinaelba)

Idris je prije Sabrine bio u braku s Hanne "Kim" Norgaard, s kojom je dobio kćer Isan, a zatim sa Sonyom Nicole Hamlin. Ima i sina Winstona, kojeg je dobio s bivšom djevojkom Naiyanom Garth.

Nakon dva propala braka glumac je rekao kako više ne želi okušavati svoju sreću na tom polju, no zbog Sabrine se predomislio. Prema njegovim riječima, Sabrina ga je učinila sretnijim nego što je ikada bio, pa je odlučio dati braku još jednu šansu.

Slavni glumac priznao je kako se zaljubio čim je ugledao Sabrinu u jednom noćnom klubu 2017. godine. Godinu kasnije su se i zaručili, a vjenčali su se na raskošnoj ceremoniji u Maroku.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene