Čestitamo!

Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana!

Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Idris Elba (Foto: AFP) Idris Elba (Foto: Profimedia) Idris Elba (Foto: Profimedia) Idris Elba (Foto: Profimedia) Idris Elba (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Idris Elba (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Getty) Idris Elba (Foto: Profimedia) +0 Idris Elba (Foto: Profimedia) Galerija

Idris Elba i Sabrina Dhowre uplovili su u bračnu luku.

Trenutno najseksi muškarac na svijetu po izboru magazina People, 46-godišnji glumac Idris Elba izrekao je sudbonosno da svojoj 16 godina mlađoj zaručnici, glumici i manekeni Sabrini Dhowre, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz 'A' lista uzvanika Tina Turner vjenčat će se u budističkom obredu u Švicarskoj

Svadbena svečanost održana je u Ksar Char Bagh hotelu u Marakešu, potrajala je čak tri dana, a fotografije je na svom profilu na Instagramu objavio britanski Vogue.

"Čestitamo novopečenim mladencima Idrisu Elbi i Sabrini Dhowre koji su razmjenili zavjete u Maroku. Slavlje je potrajalo tri dana u Marakešu", stoji uz objavu na Vogueovu profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

Mladenka ja blistala u čak dvije vjenčanice dizajnerice Vere Wang u koje se presvukla, svilenu s bijelim veom i čipkastoj  s otvorenim leđima, dok se mladoženja odlučio za klasično crno odijelo dizajnera Ozwalda Boatenga.

Idris i Sabrina zaručili su se prošle godine u veljači, nakon godinu dana veze kada ju je on zaprosio u javnosti. Upoznali su se u Sabrininoj rodnoj Kanadi 2017. godine gdje su zajedno snimali film "The Mountain Between Us".

"Zaljubiti se dok snimaš film u kojem je zaljubljivanje glavna tema, to je poprilično posebno", izjavio je Idris na početku veze za magazin People.

Par se prvi put zajedno pojavio na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu prije dvije godine, a zajedno su posjetili i Zagreb u kojem je Idris prošle godina nastupao kad DJ u jednom noćnom klubu.

Britanski glumac iza sebe ima jedan brak, i to onaj s vizažisticom Hanne Norgaard, s kojom ima kći Isan. Iz veze s vizažisticom Naiyanom Garth ima trogodišnjeg sina Winstona.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Frogmore Cottage (Foto: Getty Images) Trudna Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +5 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Je li počelo? Pred domom Meghan Markle i princa Harryja viđeno vozilo hitne pomoći, nadlijeće ga i helikopter

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene