Sve oči uprte u njih!

Je li počelo? Pred domom Meghan Markle i princa Harryja viđeno vozilo hitne pomoći, nadlijeće ga i helikopter

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Frogmore Cottage (Foto: Getty Images) Trudna Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Svijet očekuje porod Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle voli naglašavati svoj trudnički trbuh (Foto: AFP) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Javnost s uzbuđenjem očekuje vijesti o dolasku kraljevske bebe Meghan Markle i princa Harryja.

Pred novim domom vojvotkinje Meghan Markle i princa Harryja viđeno je vozilo hitne pomoći, što je pokrenulo glasine kako kraljevska beba dolazi na svijet u ovim trenucima, piše britanski portal Vt.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Uzbuđenje u Velikoj Britaniji dodatno je poraslo i nakon što je nad njihovim imanjem Frogmore Cottage viđen helikopter koji ga nadlijeće.

Inače, prije nekoliko dana u Veliku je Britaniju iz Los Angelesa stigla i Meghanina majka Doria Ragland kako bi bila uz kćer tijekom poroda.

"Znamo da je beba na putu, štoviše, mogu vam reći da je danas dan kada će stići na svijet. Danas ili sutra, njezin dolazak je neupitan. Je li se to možda već dogodilo tijekom noći? To nam još nije potvrđeno ali pitanje je vremena", izjavio je autor koji prati život kraljevske obitelji Chris Ship.

Unatoč tome što su Meghan i Harry potvrdili kako će rođenje svog prvog djeteta proslaviti u intimnoj atmosferi, daleko od očiju javnosti, Ship smatra kako će javnost biti obaviještena kada će porod krenuti.

Osvrnuo se i na glasine kako će roditi kod kuće.

"Ne znamo sa sigurnošću hoće li se to zaista dogoditi tamo, ali vjerojatno će pokušati. Ako će krenuti u bolnicu, sigurno neće otkriti u koju i pokušat će to izvesti potajno", izjavio je Ship.

Hoće li se njegove tvrdnje pokazati točnima, uskoro ćemo saznati.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +3 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Ovo je bolno gledati: Kako se ona uspije uvući u ove tajice?!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene