objavio bizaran video

Nakon što ga je više žena optužilo za seksualne napade, slavni glumac sada tvrdi da je on žrtva: "Treba mi vaša podrška!"

Russell Brand Russell Brand YouTube/Screenshot 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Brand Russell Brand Russell Brand Russell Brand Russell Brand i Laura Gallacher - 19 Russell Brand i Laura Gallacher - 18 Russell Brand i Laura Gallacher - 12 Russell Brand (Foto: Profimedia) Russell Brand Russell Brand +15 Russell Brand i Laura Gallacher - 1 Galerija

Russell Brand se nakon optužbi za seksualne napade zahvalio obožavateljima na podršci te h je upozorio da je on žrtva teorije zavjere.

Britanski glumac i komičar Russell Brand (48) prekinuo je šutnju nakon uznemirujući optužbi za seksualne napade četiriju žena.

Brand je objavio video na YouTubeu u kojem je tvrdi kako je on zapravo žrtva teorije zavjere britanske vlade koja cenzurira njegov online sadržaj.

"Ovo je bio jako stresan tjedan. Hvala vam puno na podršci i na tome što preispitujete informacije koje su vam predstavljene", započeo je, pa je iznio svoje tvrdnje o medijskoj korupciji i cenzuri te je pozvao ljude da ga prate na društvenoj mreži Rumble koja se, kako kaže, obvezala za slobodnu govora. Na toj internetskoj video platformi pretplatnici za gledanje plaćaju minimalnu naknadu od 60 dolara.

"Vaša podrška mi je sada potrebnija više nego ikad, više nego što sam ikad mogao i zamisliti!" poručio je, a ni u jednom trenutku nije spomenuo zlodjela za koja ga se optužuje.

"Ostanite slobodni" kazao je Brand na kraju videa.

Podsjetimo, Brand je optužen za silovanje, napad i emocionalno zlostavljanje između 2006. i 2013., kada je bio na vrhuncu slave radeći za BBC, Channel 4 i glumeći u holivudskim filmovima.

Brand žestoko poriče optužbe, koje također uključuju tvrdnje o kontrolirajućem, nasilnom i predatorskom ponašanju, i tvrd da su svi njegovi odnosi bili "suglasni".

Glasnogovornik britanskog premijera Rishija Sunaka rekao je: "Ovo su vrlo ozbiljne i zabrinjavajuće optužbe”.

“Metropolitanska policija zamolila je sve koji vjeruju da su bili žrtve seksualnog napada da se jave i razgovaraju s policajcima”, dodao je.

BBC, Channel 4 i Banijay UK, koji su kupili Endemol, tvrtku koju je Channel 4 naručio za proizvodnju spin-off emisija Big Brothera koje je Brand vodio, pokrenuli su istrage o Brandovom ponašanju dok je radio na njihovim programima.

Optužbe, koje su detaljno iznesene u zajedničkoj istrazi Timesa, Sunday Timesa i Dispatchesa Channela 4, uključuju ženu koja kaže da je bila seksualno napadnuta tijekom tromjesečne veze s Brandom kad je imala 16 godina i još je bila u školi.

Druga žena je rekla da je silovana u Brandovoj kući u Los Angelesu.

Brand je rekao da je suočen s "nizom iznimno nečuvenih i agresivnih napada".

"Usred ovog niza začuđujućih, prilično baroknih napada postoje vrlo ozbiljne optužbe koje apsolutno pobijam", rekao je ranije u izjavi.

Nakon toga je YouTube onemogućio da Russell Brand zarađuje na svom online kanalu jer je prekršio njihovu politiku.

"Ako autorovo ponašanje izvan platforme šteti našim korisnicima, zaposlenicima ili ekosustavu, poduzimamo mjere da ih zaštitimo", rekao je glasnogovornik YouTubea.

Russell je poznat i kao bivši suprug pjevačice Katy Perry, a danas je u braku s Laurom Gallacher, koja trenutačno nosi i njihovo treće dijete. 2016. godine rodila im se kći Mabel, a 2018. kći Peggy.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Phoebe Gates - 3 Phoebe Gates - 2 Phoebe Gates - 1 Phoebe Gates - 3 +20 Phoebe Gates - 2 Zanimljivosti Roditelji su joj najbogatiji na svijetu, ali ona je sama morala raditi kućanske poslove i jedna stvar joj je bila dugo zabranjena, a evo kako danas živi!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Stefany Hohnjec Stefany Hohnjec Stefany Hohnjec Stefany Hohnjec +13 Stefany Hohnjec Nekad i sad Stefany Hohnjec nekoć je punila medijske stupce turbulentnim životom, a sada priznaje: "Prije nisam imala ništa. Sad imam Isusa!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene