''Odmah smo znali...''

Unatoč teškim optužbama za seksualno zlostavljanje i dalje stoji uz njega, a sudbina ih je prvi put spojila kad je ona imala samo 18 godina

Russell Brand i Laura Gallacher - 20 Russell Brand i Laura Gallacher - 20 Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Brand i Laura Gallacher - 19 Russell Brand i Laura Gallacher - 18 Russell Brand i Laura Gallacher - 17 Russell Brand i Laura Gallacher - 16 Russell Brand i Laura Gallacher - 15 Russell Brand i Laura Gallacher - 14 Russell Brand i Laura Gallacher - 13 Russell Brand i Laura Gallacher - 12 Russell Brand i Laura Gallacher - 11 Russell Brand i Laura Gallacher - 10 +17 Russell Brand i Laura Gallacher - 9 Galerija

Glumac Russell Brand suočava se s nizom seksualnih optužbi, ali uz njega čvrsto stoji supruga Laura Gallacher, koju je upoznao kad je imala samo 18 godina. Ovo je njihova ljubavna priča.

Britanski glumac i komičar Russell Brand našao se na meti teških i ozbiljnih optužbi za seksualno zlostavljanje, za što su ga optužile čak četiri žene, a od kojih je jedna bila i maloljetna.

Prema pisanju stranih medija sve se dogodilo između 2006. i 2013. godine kada je Russell bio na vrhuncu slave, a što je on oštro demantirao u videu koji je objavio na svom kanalu na YouTubeu.

Russell je poznat i kao bivši suprug pjevačice Katy Perry, a danas je u braku s Laurom Gallacher, koja trenutačno nosi i njihovo treće dijete. 2016. godine rodila im se kći Mabel, a 2018. kći Peggy.

Laura je glumca upoznala prije osam godina, slomljena srca nakon što je njezina prijašnja veza završila. Prijatelj ju je nagovorio da izađe iz stana u šetnju, a dok se šetala blizu svoje kuće, srela je Russella Branda, koji je tada taman prekinuo vezu s Katy Perry.

''Nisam vidjela Russella godinama'', rekla je. ''Bio je tako drugačiji. Oboje smo odmah znali da će biti ozbiljno.''

Njihova je romansa doista bila burna i odmah su krenuli u ozbiljnu vezu.

''Laura je bila opijena i htjela ga je popraviti'', rekao je njezin bliski prijatelj.

I možda je to razlog zbog kojeg, unatoč gadnim tvrdnjama o silovanju i napadu na 16-godišnju učenicu, Gallacher stoji uz svog supruga.

''Ono što je Russell učinio bilo je u prošlosti, mnogo prije nego što su se on i Laura upoznali'', dodao je prijatelj.

''Naravno da nije lako, ali oni su odlučni proći kroz ovo.''

Gallacher, koja se inače bavi bloganjem, često je u javnosti opisivana kao ljubazna i unatoč tome što dolazi iz ugledne obitelji, rado se drži podalje od svjetla pozornosti.

S Russellom se ne pojavljuje na crvenom tepihu, a sve slike para rijetko su uhvatili paparazzi. Ona je mama koja ostaje kod kuće i brine se o djeci.

Otkako su zajedno, Hollywoodom se nijednom nisu proširile glasine da glumac ima ljubavnicu, a strani mediji sigurni su kako joj je pošlo za rukom pripitomiti komičara i da ga je svojom ljubavlju zaludjela.

Zanimljivo je kako se par još davno prije, dok je Laura imala samo 18 godina, susreo dok je on gostovao na Radiju 2. 2007. godine. Tada su se upoznali preko Laurine starije sestre Kirsty i hodali su kratko vrijeme dok je ona bila studentica umjetnosti.

Nakon njihova razlaza Brand je otišao u Hollywood, gdje je dobio niz filmskih uloga i oženio se s Katy Perry.

Ali sudbina ih je na kraju ipak opet spojila.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tanja Bolanča Tanja Bolanča Tanja Bolanča Tanja Bolanča +18 Tanja Bolanča - 1 Celebrity Tko je atraktivna crnka u koju su svi gledali na Davis Cupu? Zbog njezina isklesanog tijela ne bi vas trebalo iznenaditi čime se bavi

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 Hugh Jackman - 3 Hugh Jackman - 1 Hugh Jackman - 5 +28 Hugh Jackman - 6 Zanimljivosti Nitko još ne vjeruje da se njih dvoje rastaju, a sad je u javnost procurio važan pakt koji su sklopili prije stupanja u brak

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene