Uže ne može!

Pokazala je da ne nosi ništa ispod tijesnog trikoa, u ovakvoj kombinaciji paparazzima nije mogla pobjeći

Rita Ora Rita Ora Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 5 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 5 Rita Ora - 1 Rita Ora - 3 Rita Ora - 5 +19 Rita Ora - 6 Galerija

Rita Ora snimljena je na ulicama New Yorka u pripijenom trikou bez grudnjaka, u kojem je malo toga ostavila mašti onima koji su je sreli.

Slavna britanska pjevačica albanskog podrijetla Rita Ora snimljena je na putu na svoj svakodnevni trening, na koji se uputila u pripijenom trikou, a ispod kojeg su se jasno ocrtavali svi njezini atributi.

Pogledaj i ovo Rita Ora Opet? Pogledajte kako je slavna Kosovljanka razbjesnila Srbe, nije primijetila što točno drži u ruci? "Nije mi bila namjera uznemiriti nekoga!"

32-godišnja Rita malo je toga prepustila mašti noseći zeleni triko za vježbanje bez grudnjaka, u kojem su je zamijetili i paparazzi, od kojih se pokušala sakriti ispod šilterice i sunčanih naočala.

Nedavno je objavljena vijest da će Rita nastupiti u pauzi polufinala ovogodišnjeg Eurosonga u Liverpoolu, uz Rebeccu Ferguson i bivše predstavnike Ukrajine na tom natjecanju, Aljošom i Marijom Jaremčuk.

Na velikoj pozornici predstavit će svoju novu pjesmu ''Praising You'', ali to nije uspjelo oduševiti gledatelje Eurosonga. Prisjetili su se, naime, Ritinih izjava o Eurosongu od prije nekoliko godina, a zasmetalo im je što je sada sretna što će nastupati tamo, nakon što je otvoreno govorila protiv natjecanja.

2009. godine i sama je bila na audiciji za Eurosong, a kasnije je odustala zato što je smatrala da će joj to utjecati loše na karijeru.

''Zamislite da sam ostala. Vjerojatno bi mi to okončalo karijeru'', rekla je tada Rita, a obožavatelji Eurosonga to su i zapamtili.

''Odakle joj samo obraz da kaže da bi joj nastup na Euroviziji okončao karijeru, a sada je sretna što tamo može nastupiti u pauzi polufinala?'', ''Nekako je ironično to što će Rita Ora nastupati na Eurosongu nakon što je rekla da će joj propasti karijera ako tamo nastupi'', pisali su po društvenim mrežama.

Velika Britanija izabrana je za domaćina glazbenog natjecanja u ime pobjednika 2022., Ukrajine. Uživo će nastupiti i Ukrajinka Zlata Dziunka, koja je bila deveta na dječjem Eurosongu prošle godine, te ukrajinski reper Otoy.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Mesić, Stipe Mesić i Hanka Paldum - 3 Saša Mesić, Stipe Mesić i Hanka Paldum - 1 Saša Mesić, Stipe Mesić i Hanka Paldum - 2 Saša Mesić, Stipe Mesić i Hanka Paldum - 4 +23 Saša i Stipe Mesić Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda mlađa kći Stipe Mesića, ovih je dana posebno ponosan na nju i nije propustio važno joj događanje

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 4 Celebrity Zbog raskošnog dekoltea Knoll se našla u problemima, no njezinim vjernim fanovima to nimalo ne smeta: ''Jesi li ti realna?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene