''Odakle joj obraz?''

Omiljena albanska pjevačica nastupit će u polufinalu Eurovizije, a ova odluka razljutila je fanove ovog natjecanja zbog njene davne izjave

Rita Ora Rita Ora Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 5 Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 5 Rita Ora - 4 Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 Rita Ora - 5 Rita Ora - 4 +21 Rita Ora - 3 Galerija

Pjevačica Rita Ora nastupit će u pauzi polufinala Eurosonga s ostalim izvođačima, a ovom odlukom nisu zadovoljni fanovi natjecanja zbog njenog davnog postupka.

Rita Ora, britanska pjevačica albanskog porijekla nastupit će u pauzi polufinala Eurosonga s ostalim kolegama izvođačima Rebeccom Ferguson i bivšim predstavnicima Ukrajine Alyoshom i Mariyom Yaremchuk.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna Obožavaju ga Baby Lasagna videom iz Švedske pobrao sve simpatije eurovizijskih fanova: "Tako je skroman, nemoguće ga je ne voljeti!"

Rita Ora će na velikoj pozornici predstaviti novu pjesmu ''Praising You'', ali to nije uspjelo oduševiti gledatelje Eurosonga. Prisjetili su se Ritinih izjava o Eurosongu prije nekoliko godina, a zasmetalo im je što je sada sretna što će nastupati tamo, nakon što je govorila protiv natjecanja.

Rita je 2009. godine išla na audiciju za Eurosong, a nešto kasnije je odustala iz razloga što je smatrala da će joj to utjecati loše na karijeru.

''Zamislite da sam ostala. Vjerojatno bi mi to okončalo karijeru'', rekla je tada Rita, a obožavatelji Eurosonga su to i zapamtili.

''Odakle joj samo obraz da kaže da bi joj nastup na Euroviziji okončao karijeru, a sada je sretna što tamo može nastupiti u pauzi polufinala'', ''Nekako je ironično to što će Rita Ora nastupati na Eurosongu nakon što je rekla da će joj propasti karijera ako tamo nastupi'', pisali su po društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Inače, Velika Britanija je izabrana za domaćina glazbenog natjecanja u ime pobjednika 2022., Ukrajine. Uživo će nastupiti i Ukrajinka Zlata Dziunka koja je bila deveta na dječjem Eurosongu prošle godine te ukrajinski reper Otoy.

Kate Phillips, direktorica BBC-ja rekla je: ''Bit će zanimljivo tijekom ovih napetih polufinala. Sretno svim natjecateljima koji se natječu za mjesto u nezaboravnom velikom finalu.''

BBC-jeva voditeljica Eurosonga Julia Sanina otvorit će prvo polufinale izvođenjem dijela pjesme Mayak sa svojim bendom The Hardkiss, dok će Rita Ora izvesti miks svojih pjesama i novi singl Praising You. Alyosha, koji je bio 10. na Eurosongu 2010. s pjesmom Sweet People, nastupit će uz bivšu natjecateljicu X Factora Ferguson.

"U drugom polufinalu bit će dva nastupa uživo", navodi BBC. Tri drag izvođača također će izvesti pop izvedbu s plesačima.

Nastupi uživo u velikom finalu, 13. svibnja, objavit će se naknadno, piše Mirror.
Naš Let 3 s pjesmom ''Mama ŠČ!'' nastupit će u prvoj polufinalnoj večeri i to sedmi po redu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda - 4 Bridget Fonda - 2 Bridget Fonda - 1 Bridget Fonda +2 Bridget Fonda Nekad i sad Na ovim je fotografijama žena koja je nekad posebnom ljepotom obarala s nogu, pogledajte kako je izgledala u danima najveće slave!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano David - 12 Damiano David - 11 Damiano David - 10 Damiano David - 9 +23 Damiano David - 8 Nekad i sad Što se dogodilo mlađahnom Talijanu koji je prije dvije godine postao tiha patnja ženama diljem svijeta?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene