"Genij, plus dobar PR"

Mrle o pjesmi ''Babaroga'' za Doru: "Angažirao sam DORH, neka institucije rade svoj posao!"

Damir Martinović Mrle - 1 Damir Martinović Mrle - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Martinović Mrle - 2 Damir Martinović Mrle - 3 Damir Martinović Mrle Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević - 2 Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević - 1 Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević - 2 Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević - 3 Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević - 4 Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević - 1 Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević - 4 +20 Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević - 5 Galerija

Damir Martinović Mrle u svom je stilu progovorio o pjesmi ''Babaroga'' s kojom će ove godine Let 3 nastupiti na Dori.

Jedan od članova grupe Let 3, Damir Martinović Mrle na Instagramu se oglasio o pjesmi ''Babaroga'' s kojom će Let 3 i ove godine pokušati izboriti pobjedu na Dori. 

"Kužim da ima neke elemente i na neku foru ima veze s nama, ali to nije naša pjesma, mi to nismo napravili. Angažirao sam DORH i raznorazne druge stručnjake i naći ćemo mi tko je tu kriv i tko to nama podmeće. Čim budem imao neke informacije ja ću to vama javiti", rekao je ljutito Mrle.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Let 3 (@let_3)

"Ti si legenda", "Genij, plus dobar PR", "Prokleti babin rog", "Uvijek ste genijalni", pisali su pratitelji.

Naime, već čim je izašao popis pjesama za Euroviziju na listi se nalazila grupa Let 3 s pjesmom Babaroga, a dečki su se odmah javili i našalili da se nisu ponovno prijavili te da je to sve neistina. 

Za Večernji list također je demantirao sve.

"Pretpostavljam da se radi o nekom hakiranju. Pjesma ''Babaroga'' ne postoji. Kako ćemo nastupiti s pjesmom koje nema, što da radimo".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka - 1 Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Celebrity Veliko slavlje u Ćorlukinoj obitelji: "Čekamo da vidimo koji će se od njih dvoje predati prije fajrunta!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra - 10 Priyanka Chopra - 5 Priyanka Chopra - 3 Priyanka Chopra - 4 +26 Priyanka Chopra - 7 Celebrity Paparazzi uhvatili rijetke prizore bivše Miss svijeta u kupaćem kostimu koji je istaknuo njezine prirodne obline

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene