mamila poglede

Slavna pjevačica u haljini s izrezima pokazala rezultate odlazaka u teretanu, sve je začinila i poluprozirna tkanina

Rita Ora - 5 Rita Ora - 5 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 Rita Ora - 6 Rita Ora - 5 Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 3 +19 Rita Ora - 4 Galerija

Pjevačica Rita Ora zatresla je pozornicu na koncertu "Go Red for Women" Američkog udruženja za srce.

Pjevačica Rita Ora ponovno je oduševila svojim modnim odabirom na pozornici u New Yorku.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

U neobičnoj dugoj haljini s mnoštvom otvora pokazala je svoje isklesane trbušne mišiće, a dubokim prorezom na donjem dijelu istaknula i noge.  

Crvene otvorene sandale na petu i valovita frizura dodatno su začinile spomenuti prizor. Nasmijana je pozirala pred fotografima, a dobru energiju širila je i s pozornice na publiku.

Rita je nedavno prekinula šutnju zbog silnih šuškanja da je jedno vrijeme bila u vezi sa sadašnjim suprugom Taikom Waititijem i glumicom Tessom Thompson.

"Jeste li ikada bili u situaciji da ste popili puno pića i da su vam svi najbolji prijatelji? Na toj je fotografiji samo hrpa prijatelja koji su se dobro zabavljali. Taika i Tessa imali su ludi raspored i svi su se opustili", izjavila je Rita za magazin GQ.

Na spornim fotografijama koje su snimljene u svibnju 2021. godine Rita i Taika snimljeni su kako puše i piju na balkonu u Sydneyju s 39-godišnjom zvijezdom Creeda, a uz to su međusobno izmjenjivali nježnosti i ljubili se, a posebno su bliske bile Rita i Tessa.

Pjevačica inzistira na tvrdnji da se među njima nije dogodilo ništa više od prijateljske zabave, ali je pohvalila LGBT zajednicu i svoje obožavatelje što su normalizirali situaciju.

Podsjetimo, rođena je u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina obitelj preselila se u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, progona Albanaca nakon raspada Jugoslavije.

U kolovozu ove godine udala se za Taiku Waititija, s kojim je od 2021. godine, a ceremonija je bila vrlo privatna.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Emilija Kokić - 2 In Magazin: Emilija Kokić - 1 In Magazin: Emilija Kokić - 3 In Magazin: Emilija Kokić - 4 +13 In Magazin: Emilija Kokić - 5 inMagazin Emilija Kokić priznala zašto joj je ples najveći izazov dosad, ali i što njezin suprug kaže na to: "Baš sam imala tu potrebu"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll u sićušnom bikiniju zaplesala na narodnjake pa obznanila novu odluku: ''Samo za vas svaki tjedan ću...''

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene