Svi se pitaju jedno...

Blještavim detaljem i prorezima ponovno je privukla sve poglede na svoje isklesano tijelo

Rita Ora - 4 Rita Ora - 4 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 Rita Ora - 5 Rita Ora - 4 Rita Ora - 1 +20 Rita Ora - 5 Galerija

Rita Ora na snimanje emisije stigla je u hlačama niskog struka s blještavim detaljem i opet pokazala isklesane mišiće.

Pjevačica Rita Ora stigla je na snimanje emisije ''The One Show'' u Londonu u kombinaciji hlača i kratkog prsluka i opet pokazala fantastičnu figuru.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

Rita je odjenula hlače niskog struka koje su sa strane imale blještavi ukras i proreze u obliku leptira. Često je morala i podizati hlače da ne bi pokazala previše, a svi su se pitali i nosi li donje rublje. 

Umjesto majice tu je ulogu odigrao zakopčani kratki prsluk ispod kojeg su se nazirali već poznati Ritini isklesani trbušni mišići, na kojima joj mnogi zavide.

Pjevačica je bila odličnog raspoloženja, a fotografi su je nasmijanu uhvatili kroz prozor.

Rita je nedavno prekinula šutnju zbog silnih šuškanja da je jedno vrijeme bila u vezi sa sadašnjim suprugom Taikom Waititijem i glumicom Tessom Thompson.

"Jeste li ikada bili u situaciji da ste popili puno pića i da su vam svi najbolji prijatelji? Na toj je fotografiji samo hrpa prijatelja koji su se dobro zabavljali. Taika i Tessa imali su ludi raspored i svi su se opustili", izjavila je Rita za magazin GQ.

Na spornim fotografijama koje su snimljene u svibnju 2021. godine Rita i Taika snimljeni su kako puše i piju na balkonu u Sydneyju s 39-godišnjom zvijezdom Creeda, a uz to su međusobno izmjenjivali nježnosti i ljubili se, a posebno su bliske bile Rita i Tessa.

Pjevačica inzistira na tvrdnji da se među njima nije dogodilo ništa više od prijateljske zabave, ali je pohvalila LGBT zajednicu i svoje obožavatelje što su normalizirali situaciju.

Inače, Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina obitelj preselila se u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, progona Albanaca nakon raspada Jugoslavije.

U kolovozu ove godine udala se za Taika Waititija, s kojim je od 2021. godine, a ceremonija je bila vrlo privatna.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 4 Lidija Vukičević - 2 Lidija Vukičević - 5 +16 Lidija Vukićević - 1 Celebrity Violeta iz ''Boljeg života'' u crvenom donjem rublju zauzela seksi pozu, kako je moguće da ova žena ima 60 godina?

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban - 1 Gordana Boban - 2 +5 Gordana Boban - 3 Nekad i sad Sjećate se Ivane iz "Lud, zbunjen, normalan"? Pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene