Dugo se šuška

Slavna pjevačica progovorila o trojcu sa suprugom i njegovom kolegicom, evo koja se istina krije iza škakljivih fotki!

Rita Ora - 3 Rita Ora - 3 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 3 Rita Ora i Taika Waititi - 1 Rita Ora i Taika Waititi - 2 Rita Ora i Taika Waititi - 4 Rita Ora i Taika Waititi - 6 Rita Ora i Taika Waititi - 9 Rita Ora i Taika Waititi - 10 Rita Ora - 3 Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 +8 Rita Ora - 1 Galerija

Rita Ora progovorila je o poljupcima s Taikom Waititijem i Tessom Thompson i tako odlučila stati na kraj glasinama koje kruže već neko vrijeme.

Slavna pjevačica Rita Ora konačno se pozabavila glasinama o trojcu sa svojim suprugom, redateljem Taikom Waititijem i glumicom Tessom Thompson koje su počele kružiti nakon što su uhvaćeni kako se svi zajedno ljube i maze na jednoj zabavi.

Pogledaj i ovo Rita Ora i Taika Waititi - 3 sve je golišavija Svjetski poznata Albanka malo je toga sakrila u prozirnom izdanju, a 15 godina stariji suprug nije je puštao od sebe!

32-godišnja Rita, koja se prošle godine udala za 47-godišnjeg Taiku, prekinula je šutnju zbog silnih šuškanja da je trojac u to vrijeme bio u vezi.

"Jeste li ikada bili u situaciji da ste popili puno pića i da su vam svi najbolji prijatelji? Na toj je fotografiji samo hrpa prijatelja koji su se dobro zabavljali. Taika i Tessa imali su ludi raspored i svi su se opustili", izjavila je Rita za magazin GQ.

Na spornim fotografijama koje su snimljene u svibnju 2021. godine Rita i Taika snimljeni su kako puše i piju na balkonu u Sydneyju s 39-godišnjom zvijezdom Creeda, a uz to su međusobno izmjenjivali nježnosti i ljubili se, a posebno su bliske bile Rita i Tessa.

Pjevačica inzistira na tvrdnji da se među njima nije dogodilo ništa više od prijateljske zabave, ali je pohvalila LGBT zajednicu i svoje obožavatelje što su normalizirali situaciju.

Taika je ranije progovorio o poljupcu, i to nedugo nakon što su fotografije završile u medijima te otkrio kako ga pozornost koju su izazvali nije previše uznemirila.

"Nije baš. Mislim da u svijetu interneta sve nestane prilično brzo. Nisam radio ništa loše, sve je u redu", izjavio je tada.

Tessa je jedna od zvijezda njegova filma "Thor: Ljubav i grom", a iako on smatra da nije učinio nešto loše, pojavila su se izvješća kako šefovi Marvelova studija u vlasništvu Disneyja nisu s time bili sretni.

"To nije baš slika koju žele projicirati u odnosu na jednu od svojih najvećih franšiza", rekao je tada anonimni izvor i dodao je da Taikina reputacija obožavatelja ludih zabava nije tajna u Marvelu, no da su fotografije unatoč tome prešle granicu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 4 Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 +19 Mila Horvat Celebrity Mila Horvat podijelila fotke na kojima se zavodljivo izvija u badiću, zbog ovih prizora svi zavide onom tko ju snima

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Franka pokazala bore smijalice, no jedan drugi detalj na licu ukrao je svu pažnju: "Konačno jedna s prirodnima!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene