"Ljepoto predivna"

Franka pokazala bore smijalice, no jedan drugi detalj na licu ukrao je svu pažnju: "Konačno jedna s prirodnima!"

Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 1 +19 Franka Batelić - 5 Galerija

Franka Batelić na Instagramu je pokazala bore smijalice, a njezini obožavatelji se ne mogu dovoljno nadiviti prirodnom izgledu i ljepoti koja ju krasi.

Franka Batelić na svom je profilu na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u ogledalu, sa šminkom na licu i na kojima se jasno vidi nekoliko borica što je zapravo oduševilo njezine pratitelje.

Pogledaj i ovo Franka Batelić na Dori 2019. - 1 Prije pet godina Franka Batelić javila se uoči Dore, ovo je njezin najdraži trenutak koji je veže uz ovo natjecanje: ''Osim goleme treme...''

"Ponekad je malo dobrog ruža dovoljno da se oraspoložiš i razvučeš osmijeh. Ljepota života je voljeti sitnice, veseliti se malim, svakodnevnim stvarima. A bore smijalice? Voli ih. One te svakim pogledom u ogledalo podsjećaju da vodiš sretan i ispunjen život", napisala je Franka uz hešteg "prirodno je in".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

"Predivna", "Konačno jedna ljepotica s prirodnim obrvama", "Napokon lijepo i prirodno lice", "Tvoje obrve, neki savjeta za njegovanje za nas", "Predivna i pametna mlada žena", "Prelijepa", "Ljepoto predivna", komplimenti su koje je dobila.

Franka je početkom godine na društvenim mrežama objavila presladak video povodom rođendana svojega sinčića Viktora kojeg je dobila s Vedranom Ćorlukom i rastopila svoje fanove. Oboje su u svojim pričama na Instagramu objavili videokompilaciju posebnih trenutaka s Viktorom tijekom protekle tri godine, koja započinje fotkom iz rodilišta.

"Kakav divan video", napisali su u opisu videa koji su preuzeli s jedne od Frankinih obožavateljskih stranica.

Viktor je prvo dijete Vedrana i Franke i rođen je 5. siječnja 2020. godine u Zagrebu, a par je 4. studenog prošle godine dobio i kćerkicu Gretu. 

Par se  vjenčao su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 4 Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 +19 Mila Horvat Celebrity Mila Horvat podijelila fotke na kojima se zavodljivo izvija u badiću, zbog ovih prizora svi zavide onom tko ju snima

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis - 7 Bruce Willis - 6 Bruce Willis - 2 Bruce Willis - 5 +25 Bruce Willis - 4 Celebrity Legendarni glumac snimljen u javnosti nakon dugo vremena i zabrinjavajućih vijesti o njegovu zdravstvenu stanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene