vruće!

Sretno je zaljubljena u 15 godina starijeg redatelja, no ne odustaje od golicanja mašte svima oko sebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u badiću, a svima je poželjela dobar vikend.

Pjevačica Rita Ora prije nekoliko je dana na Instagramu objavila prvu fotografiju sa svojim novim dečkom, redateljem Taikom Waititijem, a sada je sa svojih 16 milijuna pratitelja podijelila vruće fotke u badiću.

Pogledaj i ovo Rita Ora Opet? Pogledajte kako je slavna Kosovljanka razbjesnila Srbe, nije primijetila što točno drži u ruci? "Nije mi bila namjera uznemiriti nekoga!"

"Sretan vam vikend. Ja ću biti uz more", napisala je pjevačica u opisu fotki na kojima pozira u minijaturnom badiću. U komentarima su joj se javili brojni pratitelji, ali i poznate kolegice koje su joj poručile da izgleda sjajno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Podsjetimo, Rita i Taika svoju su vezu javnosti obznanili u travnju ove godine, a paparazzi su ih vjerno pratili u stopu dok su se šetali australskim plažama. Ora je u Sydneyju bila zbog snimanja jednog showa, a mediji pišu kako se već uselila i u njegov stan.

Taika se 2018. godine razveo od supruge Chelsei Winstanley nakon sedam godina braka, a s njom ima 8-godišnju kćer Te Hinekahu i 5-godišnju Matewu Kiritapu. Rita je prije slavnog oskarovca ljubila francuskog redatelja Romaina Gavrasa, a prije su ju povezivali i s Calvinom Harrisom, Robom Kardashianom, Andrewom Wattom i Jamesom Arthurom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene