snimile ih kamere

Đoković nije mogao sakriti koliko uživa u prisustvu slavne ljepotice, no njihovo druženje razbjesnilo je dio javnosti!

Rita Ora i Novak Đoković - 1 Rita Ora i Novak Đoković - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora i Novak Đoković - 1 Rita Ora i Novak Đoković - 2 Rita Ora i Novak Đoković - 3 Rita Ora i Novak Đoković - 4 Andrej Plenković, Novak Đoković i Emmanuel Macron - 5 Andrej Plenković, Novak Đoković i Emmanuel Macron - 4 Novak Đoković i Rita Ora Novak Đoković i Jason Momoa Andrej Plenković, Novak Đoković i Emmanuel Macron - 1 Novak i Jelena Đoković - 4 +20 Jelena i Novak Đoković - 2 Galerija

Rita Ora i Novak Đoković uživali su u Svjetskom prvenstvu u ragbiju, ali njihove reakcije naljutile su Albance.

Na finalu Svjetskog prvenstva u ragbiju između Novog Zelanda i Južne Afrike jedno do drugog u publici sjedili su Novak Đoković i Rita Ora.

Pjevačica i tenisač bili su dobre volje, a kamere su ih uhvatile kako se odlično zabavljaju u razgovoru.

Kad su shvatili da ih kamera snima, Đoković je napravio smiješni izraz lica, a Rita je mahnula kameri. No to je naljutilo Albance.

Kritiziraju je zbog toga što se zabavljala sa Srbinom, a to nije prvi put da je napadaju zbog Srbije. Nedavno joj je na festivalu SIZN u Mađarskoj netko iz publike dobacio srpsku zastavu koju je ona ogrnula i nosila tijekom cijele jedne pjesme. Zbog toga se morala opravdavati.

"Sinoć dok sam nastupala na SZIN festivalu u Mađarskoj dobila sam zastavu od mladog obožavatelja. Od svjetla direktno u očima nisam mogla jasno vidjeti koju državu predstavlja zastava. Čim sam sišla s bine, shvatila sam da je to srpska, a ne mađarska zastava", tvrdila je.

"Iako podržavam svoje obožavatelje iz svih zemalja i kultura, želim jasno dati do znanja da sam ponosna kosovska Albanka i da mi nije bila namjera omalovažavati svoje nasljeđe niti uznemiriti svoj narod ili svoju obitelj", dodala je.

Inače, Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina obitelj preselila se u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, progona nakon raspada Jugoslavije.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Jeličić - 11 Paula Jeličić - 12 Paula, Supertalent - 3 Paula, Supertalent - 13 +26 Paula Jelčić, audicijski nastup Supertalent - 7 Celebrity Pljušte reakcije na potez Davora Bilmana kojim je šokirao kolege iz žirija Supertalenta: "Pa on nije normalan!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin i Sandra Lončarić Jelena Perčin +27 Jelena Perčin - 2 Celebrity Jelena Perčin objavila fotografije s kćeri iz prvog braka, izrasla je u pravu ljepoticu i maminu kopiju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene