Pokazala adute

Minei zbog oskudnog izdanja pišu da izgleda kao supermodel, a neki su zaključili i da je pronašla izvor mladosti!

Minea - 4 Minea - 4 Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 1 Minea - 2 Minea - 3 Minea - 2 Minea - 3 Minea - 1 Minea - 10 Minea - 9 Minea - 8 Minea - 5 +4 Minea - 4 Galerija

Renata Končić Minea oduševila je obožavatelje fotografijama na Instagramu na kojima je pokazala noge u vrućim hlačicama od trapera.

Pjevačica i voditeljica In Magazina Renata Končić Minea (44) svakom novom objavom na Instagramu izazove lavinu oduševljenih komentara, a ništa drugačije nije bilo ni s fotkama koje je objavila iz Zadra.

Pogledaj i ovo Žiri ''Tvoje lice zvuči poznato'' ''mi ne radimo reprize'' Na male ekrane vraća se omiljeni show, ali s novim žirijem: ''Pozivamo vas da gledate nešto što još nikad niste!''

Minea je pozirala u vrućim hlačicama od trapera u kojima je pokazala svoje fantastične noge, a obožavatelje je očarala i mladolikom izgledom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Končić Minea (@minea.official)

"Supermodel", "Znači ipak postoji izvor mladosti", "Izgledaš sjajno", "Preslatka fantazija od djevojke, prava ljepotica", "Tako zgodna", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Minea je nedavno izbacila i novi singl "Bio, bio", u kojem je udružila snage sa Slovenkom Nikom Zorjan, a pjesma govori o prekidu s nevjernim dečkom, pa je povodom njezina predstavljanja progovorila i o svojem odnosu s bivšima.

"Da bi moj dečko bio prijatelj s njegovom bivšom, ne ide to kod mene", kazala je Minea za IN Magazin.

"Pa ja u principu, to su ti sad možda neke godine, iskustvo... Ja ne mogu reći da ne bih otišla na piće. Svaki moj prekid u životu nikad nije završio ružno, možda je svatko otišao svojim putem, ali nikad nije bilo ružnih priča", dodala je.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +3 Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Celebrity Šime Vrsaljko napravio potez na koji su obožavatelji čekali više od dva mjeseca, no o jednoj stvari još mudro šuti

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Fox i Linda Olsen Samantha Fox i Linda Olsen Samantha Fox i Linda Olsen Samantha Fox (Foto: Getty Images) +5 Samantha Fox (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bila je seks-simbol za kojim su muškarci potajice patili, a sada ju pred oltar vodi žena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene