opet u centru pažnje

Šime Vrsaljko napravio potez na koji su obožavatelji čekali više od dva mjeseca, no o jednoj stvari još mudro šuti

Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 6 +0 Kaja Vidmar - 1 Galerija

Šime Vrsaljko ponovno je aktivirao svoj račun na Instagramu koji je obrisao prije nešto više od dva mjeseca, kada su krenule i glasine o problemima u njegovom braku s Mateom Vrsaljko i aferi sa Slovenkom Kajom Vidmar koja je navodno rodila njegovo dijete.

Naš nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko vratio se na Instagram nakon više od dva mjeseca izbivanja.

Pogledaj i ovo Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Drastična odluka Vrsaljko i lijepa Slovenka s kojom ga povezuju sitno broje do njenog poroda, a on je zadnjim potezom sve ostavio u nevjerici, neke i rastužio!

Svoj račun na društvenoj mreži deaktivirao je nakon što su krenule glasine o njegom problemima u braku s Mateom Vrsaljko i aferi sa Slovenkom Kajom Vidmar koja je navodno rodila njegovo dijete.

Obožavatelji su Šimin povratak na Instagram dočekali s velikom oduševljenjem, a sudeći prema komentarima račun je kriomice aktivirao prije otprilike tjedan dana.

Na Instagramu još nije objavio ništa novo, a nije se oglasio ni o onome što najviše kopka javnost, a to je njegov ljubavni život.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)

Slovenka manekenka Kaja Vidmar već se neko vrijeme provlači po domaćim medijima kao njegova nova navodna djevojka, a šuška se i da je kći Viktorija koju je rodila prije dva mjeseca njegova.

Ni ona ne otkriva oca djeteta, ali zato redovito na Instgramu objavljuje fotografije s kćerkicom.

Kaja je ranije za slovenski 24ur otkrila neke detalje o svojem tajanstvenom partneru i ocu djeteta.

"On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima. Najveća mi je podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", kazala je Kaja, koja, kao i Vrsaljko, živi u Madridu.

Zgodna plavuša u Sloveniji se proslavila kada je za naslovnicu Playboya pozirala potpuno gola na konju, a pozirala je i za druge časopise te se pojavila u nekoliko glazbenih spotova. Sudjelovala je i u slovenskoj inačici showa "Ples sa zvijezdama".

Glasina o vezi s našim nogometašem uslijedile su nakon napisa o njegovim bračnim problemima sa suprugom Mateom, jer se Šime u javnosti počeo pojavljivati bez vjenčanog prstena, a s Instagrama je obrisao njihove zajedničke fotografije.

Šime i Matea upoznali su se još u srednjoj školi, a 2016. godine su se zaručili. Vjenčali su se 2017. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina Bruna. Slovili su kao jedan od najatraktivnijih domaćih parova, a Šime se često volio pohvaliti lijepom suprugom.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Fox i Linda Olsen Samantha Fox i Linda Olsen Samantha Fox i Linda Olsen Samantha Fox (Foto: Getty Images) +5 Samantha Fox (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bila je seks-simbol za kojim su muškarci potajice patili, a sada ju pred oltar vodi žena!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Frano i Milena Lasić - 2 Frano i Milena Lasić - 3 Frano i Milena Lasić - 1 Frano Lasić +8 Frano Lasić Celebrity Frano Lasić nije se odvajao od 32 godine mlađe supruge, a ona je u haljini s prorezom sve bacila u drugi plan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene