I zaprosila ju je!

Imala je niz propalih veza s muškarcima, a onda je upoznala ženu svog života bez koje se danas rijetko gdje pojavljuje!

Rebel Wilson Rebel Wilson Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 3 Rebel Wilson - 4 Rebel Wilson - 1 Rebel Wilson - 2 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson i Ramona Agruma - 6 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 5 +20 Rebel Wilson i Ramona Agruma Galerija

Rebel Wilson snimljena je na bazenu u Sydneyju no ovaj put bez zaručnice Ramone bez koje se rijetko kada pojavljuje.

Australska glumica i jedna od omiljenih komičarki Rebel Wilson snimljena je kako se opušta pokraj bazena jednog hotela u Sydneyju i to sama bez društva zaručnice Ramone Agrume s kojom ju često viđamo.

43-godišnja Rebel je u crnom badiću i sa sunčanim naočalama i šiltericom na glavi uživala u svom slobodnom vremenu, a kojih u posljednje vrijeme i nema napretak i to otkako je postala sretna majka.

Glumica je prvo iznenadila svoje obožavatelje kada je početkom 2022. godine na Instagramu otkrila da je gej i da ima djevojku.

"Mislila sam da tražim Disneyjeva princa... Ali možda mi je sve ovo vrijeme stvarno trebala Disneyjeva princeza", napisala je tada Rebel.

S pravnicom i modnom poduzetnicom u međuvremenu je dobila i kćerkicu Royce Lillian, koju im je rodila surogat-majka. Poznato je i da je Rebel godinama pokušavala biti majka, ali ju višak kilograma s kojim se godinama borila u tome sprječavao. Liječnik za neplodnost rekao joj je da će imati bolje šanse za začeće ako smršavi, nakon čega je ona tijekom 2020. godini izgubila više od 35 kilograma i promijenila životne navike.

Rebel je zaprosila Ramonu u Disneylandu, ispred kultnog dvorca, a sretnu vijest objavila je na svojem profilu na Instagramu.

"Rekle smo da!" napisala je glumica uz fotografije zaruka.

Prije nego što se zaljubila u Ramonu, Rebel je imala niz propalih veza s muškarcima. Glumica je 2015. godine bila u ljubavnoj vezi s producentom Mickeyjem Goochom Juniorom, s kojim je radila na filmu "Kako biti solo", a zatim se 2017. godine kratko viđala s kaskaderom Adenom Stayom. Zadnji dečko bio joj je 11 godina mlađi biznismen i milijarder Jacob Busch, s kojim je prekinula u veljači 2021. godine i potom pronašla sreću s Ramonom.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Allen White - 9 Jeremy Allen White - 10 Jeremy Allen White - 8 Jeremy Allen White - 5 +13 Jeremy Allen White - 3 Zanimljivosti Evo tko je frajer o kojem se ne prestaje pričati ovih dana, njegov izgled sve je zapanjio, a do njega nije lako došao!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 5 +26 Bianca Censori - 2 Nekad i sad Pogledajte kako je ova žena izgledala prije udaje za kontroverznog glazbenika: "Očito nije prebolio bivšu!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene