Sve joj se posložilo

Nakon neuspješnih veza s muškarcima sa ženom je pronašla sreću o kakvoj nije mogla ni sanjati, a i izgleda bolje nego ikad!

Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson i Ramona Agruma Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson Rebel Wilson i Ramona Agruma - 5 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 6 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 Rebel Wilson i Ramona Agruma sa kćerkicom +16 Rebel Wilson i Ramona Agruma sa kćerkicom Galerija

Rebel Wilson i njezina zaručnica Ramona Agruma nisu skrivale koliko su zaljubljene na gala događaju u Cannesu.

Glumica Rebel Wilson pojavila se na jednom gala događaju u sklopu filmskog festivala u Cannessu u društvu svoje zaručnice Ramone Agrume.

Pogledaj i ovo Rebel Wilson i Ramona Agruma Noć za pamćenje! Ljubila je zgodne frajere, a danas se ne odvaja od djevojke kojoj ugađa na sve moguće načine

Obje su za tu prigodu odabrale elegantne haljine, a dok su pozirale fotografima na crvenom tepihu, cijelo vrijeme su se držale za ruke i jedna drugoj upućivale zaljubljene poglede.

Australska glumica iznenadila je obožavatelje kada je početkom prošle godine na Instagramu otkrila da je gej i da ima djevojku.

"Mislila sam da tražim Disneyjeva princa... Ali možda mi je sve ovo vrijeme stvarno trebala Disneyjeva princeza", napisala je tada Rebel.

S pravnicom i modnom poduzetnicom u međuvremenu je dobila i kćerkicu Royce Lillian, koju im je rodila surogat-majka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rebel Wilson (@rebelwilson)

Poznato je i da je Rebel godinama pokušavala biti majka, ali ju je debljina u tome sprječavala.

Liječnik za neplodnost rekao joj je da će imati bolje šanse za začeće ako smršavi, nakon čega je ona u 2020. godini izgubila više od 35 kilograma.

Par se u veljači ove godine i zaručio.

Rebel je zaprosila Ramonu u Disneylandu, ispred dvorca, a sretnu vijest objavila je na svojem profilu na Instagramu.

"Rekle smo da!" napisala je glumica uz fotografije zaruka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rebel Wilson (@rebelwilson)

Prije nego što se zaljubila u Ramonu, Rebel je imala niz propalih veza s muškarcima.

Glumica je 2015. godine bila u ljubavnoj vezi s producentom Mickeyjem Goochom Juniorom, s kojim je radila na filmu "Kako biti solo", a zatim se 2017. godine kratko viđala s kaskaderom Adenom Stayom. Zadnji dečko bio joj je 11 godina mlađi biznismen i milijarder Jacob Busch, s kojim je prekinula u veljači 2021. godine.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 5 +23 Lana Jurčević - 5 Celebrity Pogledajte što je Lani Jurčević jedna žena dobacila u prolazu, pjevačica je sve snimila i podijelila!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović Vanja Halilović Vanja Halilović Vanja Halilović i Frane Barbieri +14 Vanja Halilović Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica pohvalila se figurom u badiću, rijetko je viđamo otkako je nestala s malih ekrana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene