Ispisala povijest Supertalenta

Talentirana Filipinka s međimurskom adresom ujedinila je Hrvatsku: "Toliko skromna, a tako veličanstvena!"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Chriztel Renae Aceveda - 1 Chriztel Renae Aceveda - 2 Chriztel Renae Aceveda - 3 Chriztel Renae Aceveda - 4 Chriztel Renae Aceveda - 5 Chriztel Renae Aceveda - 6 Chriztel Renae Aceveda - 7 Chriztel Renae Aceveda - 8 Chriztel Renae Aceveda - 9 Chriztel Renae Aceveda - 10 +22 Chriztel Renae Aceveda - 11 Galerija

Chriztel Renae Aceveda izazvala je lavinu pozitivnih reakcija svojim nastupom u prvoj polufinalnoj emisiji showa Supertalent i prolaskom u finale.

Prva polufinalna emisija showa Supertalent je iza nas i imamo prvih troje finalista.

Najviše reakcija gledatelja izazvao je prolazak Chriztel Renae Aceveda u finale showa, koja je za svoju izvedbu pjesme Doris Dragović "Ovo je naša krv" od Maje Šuput dobila zlatni gumb.

Tijekom njezina nastupa u žiriju i publici bilo je puno suznih očiju, a ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, plakalo se i ispred malih ekrana.

"Ali ona je zaista jedna posebna, čista duša. Majo, skidam kapu za ovaj čin, ovo će djevojčica pamtiti zauvijek, hvala ti... Bože, koliko je predivna, koliko topline u ovom mladom biću", "Cijelu pjesmu sam oplakala, koje skromno dijete, koja emocija", "Predivno, prošli su me trnci dok je pjevala", "Prekrasan glas, čarobno!", "Zasluženo, nadam se da će biti i pobjednica Supertalenta", "Izuzetna djevojčica sa prekrasnom izvedbom. Čestitam!", "Toliko skromna, a tako veličanstvena", "Veliko bravo", samo su neke od brojnih reakcija na njezin prolazak u finale, a ovoliko pozitivnih komentara rijetko se viđa.

Chriztel je prije nekoliko godina rodne Filipine zamijenila Sv. Martinom na Muri.

''U Hrvatskoj mi se sviđa što ima proljeće, jesen, što nije prevruće, tako mi paše. Živim u Svetom Martinu na Muri, selo koje je malo, ali lijepo, djeca su dobra, jako lijepa tradicija i jako mi se sviđa ovdje. Kad mi je mama rekla da ćemo doći u Hrvatsku jer je našla mog tatu, jako me je bilo strah jer sam se uvijek pitala što će drugi misliti kad vide jednu djevojčicu koja drugačije izgleda, ali kad sam krenula u školu, baš su svi napravili sve da se osjećam kao da sam doma. Najčešće se družimo tako da se šećemo, pričamo'', ispričala je Chriztel.

''Roditelji su mi samo jedan dan rekli da su me prijavili na Supertalent, šokirala sam se. Jako sam uzbuđena jer ću pjevati pred puno ljudi i poznatima, moj tata obožava Maju Šuput. Mislim da će moji roditelji biti ponosni, i moji prijatelji, obitelj, učitelji'', rekla je djevojčica prije audicijskog nastupa, na kojem se upisala u povijest Supertalenta, kao prva natjecateljica kojoj je publika dala Zlatni gumb.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Halid Bešlić In Magazin: Halid Bešlić Halid Bešlić Halid Bešlić i supruga Sejda - 2 +25 Halid Bešlić i supruga Sejda - 1 Celebrity Halid Bešlić gradi kuću u Hrvatskoj, evo koje mjestašce mu je posebno priraslo srcu: "Neće biti ekstra luksuzna vila, tu je mir i Sarajevo je blizu"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty Shannen Doherty Shannen Doherty Shannen Doherty - 1 +23 Shannen Doherty - 2 Celebrity Brenda iz Beverly Hillsa vodi borbu s opakom bolesti i već se oprostila sa svima, a sada je objavila fotografiju kojom je sve očarala!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene