Ovo postaje sve ružnije

Slavni šarmer supruzi nudi milijune da se makne iz njegove kuće, ona ima jasan cilj koji želi postići i krši sve što je obećala!

Kevin Costner Kevin Costner Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Costner i Christine Baumgartner - 1 Kevin Costner i Christine Baumgartner - 3 Kevin Costner Kevin Costner - 1 Kevin Costner - 2 Kevin Costner - 3 Kevin Costner, Yellowstone Kevin Costner i Christine Baumgartner - 2 Kevin Costner Kevin Costner (Foto: AFP) +6 Kevin Costner (Foto: AFP) Galerija

Razvod Kevina Costnera i Christine Baumgartner postaje sve kompliciraniji jer se ona ne želi držati prebračnog ugovora i napustiti njegovu kuću vrijednu 145 milijuna dolara.

Razvod slavnog glumca Kevina Costnera i njegove supruge Christine Baumgartner postaje sve ružniji i kompliciraniji i to nakon što su se pojavile tvrdnje da ga želi napraviti beskućnikom, da mu je potrošila 95 tisuća dolara s kreditne kartice i da traži zabranu njegova prilaska.

U sudskim dokumentima u koje je Daily Mail imao uvid, glumčevi odvjetnici tvrde da su prezentirali nekoliko ponuda kako bi se 49-godišnja Christine iselila iz njihova doma, ali nisu uspjeli postići dogovor.

"Ovo sve je za mene iznenađujuće i obeshrabrujuće. Već sam jednom bio u braku i nakon rastave sam se našao bez doma jer nisam mogao živjeti u njemu. Nisam želio da se to više ikad ponovi", izjavio je Kevin prenosi Daily Mail.

Njegova se imovina procjenjuje na 250 milijuna dolara i prema uvjetima predbračnog ugovora, potpisanog 2004. godine, ako se raziđu ona treba napustiti njegove nekretnine, uz to da na raspolaganju ima fond od 1,2 milijuna dolara za pronalaženje nove kuće.

"Ono što se sada događa točno je ono što su on i Christine dogovorili da će izbjegavati u slučaju da njihov brak propadne. Christine je godinama prihvaćala predbračni ugovora, ali sada ga odbija.

Čini se da se obje strane pripremaju za pravnu bitku oko ogromne kuće od 145 milijuna dolara u Carpinteriji u Kaliforniji. Ona je inače u isključivom vlasništvu Kevina koji ju je kupio 1988. godine, znači mnogo prije njihovog vjenčanja 2004. godine.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 +11 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Celebrity Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 4 +20 Vlatka Pokos, 2001. godina Celebrity Kako Vlatka Pokos izgleda u badiću! Zbog ovih prizora nitko joj ne bi dao 53 godine, djeluje čak i upola mlađe

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene