Nije uvijek bilo bajkovito

Princ iz pakla, a ne bajke: William je Kate prije braka tretirao kao sluškinju

Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry, William i Meghan Markle (Foto: AFP) Kate Middleton, princ William (Foto: Getty Images) Princ William (Foto: Getty) Kraljevsko vjenčanje Kate i Williama (FOTO: Getty) +0 Princ William i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Galerija

Prijatelji Kate Middleton tvrde da ju je princ William prije braka tretirao kao – sluškinju.

Prema šokantnim navodima prijatelja Kate Middleton, lijepa je vojvotkinja prije braka s princom Williamom tretirana kao da je dvorska sluškinja. 

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Izjave bliskih Kateinih prijatelja objavljene su u knjizi "William and Catherine", u kojoj se tvrdi kako je Will svoju Kate prije stupanja u brak držao na kratkoj uzici te se zabrinjavajuće loše odnosio prema njoj. 

Zbog toga što ju je navodno tretirao kao dvorsku sluškinju, Kateinim je prijateljima laknulo kada je par nakratko prekinuo 2007. Ponadali su se da će tako i ostati, no Kate se ipak vratila princu, koji ju je nakon još nekoliko godina ipak odlučio oženiti. 

Kate i William već su osam godina u braku i zajedno imaju troje djece, ali njihov odnos očito nije uvijek bio tako bajkovit. 

"Mnogi prijatelji Kate Middleton uzviknuli su hvala nebesima što su prekinuli", piše u knjizi. Princa Williama opisuju u tom razdoblju kao tvrdoglavu osobu. Uvijek je htio da bude po njegovom, a svoju buduću suprugu uzimao je zdravo za gotovo i prema njoj se više ponašao kao prema sluškinji nego kao prema svojoj djevojci.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👋 A fantastic welcome in Belfast for The Duke and Duchess of Cambridge from the children of Fane Street Primary School, St Brides Primary School, Victoria College and Fullerton House at the start of their visit to Northern Ireland! #RoyalVisitNI #NorthernIreland #Belfast 📷 PA / Kensington Palace

Objavu dijeli Kensington Palace (@kensingtonroyal)

Tako su zabrinuti prijatelji Kate Middleton godinama bili promorani promatrati kako "ih napušta njihova Kate, koja je bila potpuno podređena princu".

"Nije joj se sviđalo kad bi ju ignorirao dok su razgovarali s nekim i tada se često ponašao kao da ona nije prisutna. Očekivao je da Kate trči za njim i držao ju je na kratkoj uzici", tvrdi jedan prijatelj vojvotkinje od Cambridgea. Njezini prijatelji kažu da je ta veza bila puna uspona i padova i često na rubu prekida.

Čini se da princ Wiliam i nije uvijek bio princ iz bajke na bijelom konju. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: Profimedia) +5 Fran Drescher (Foto: Profimedia) Celebrity Gdje su danas natapirana frizura i topići? Potresna životna priča omiljene vrckaste dadilje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene