tuga i suze zbog prabake

Dan sprovoda kraljice Elizabete za princa Georgea nije bio nimalo lak, evo kako je podnio taj događaj

Princ George Princ George Jane Barlow/Press Association/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, princ George, Kate Middleton, princeza Charlotte Princ William, princ George, Kate Middleton Princ George i Sophie Wessex Princ George Camilla Parker Bowles, princ George, Kate Middleton Princ George, princeza Charlotte Princeza Charlotte, princ George, Kate Middleton, Camilla Parker Bowles, Sophie Wessex Princ William, princ George, princeza Charlotte, Kate Middleton Princ George, princ William Kate Middleton, princ George +14 Princ George Galerija

Princa Georgea pogodila je smrt njegove prabake, kraljice Elizabete II., i na posljednjem ispraćaju nije uspio zadržati suze.

Princ George prisustvovao je posljednjem ispraćaju svoje prabake, kraljice Elizabete II., koja je preminula u 97. godini.

Pogledaj i ovo Princ William i Kate Middleton s djecom poruke podrške stižu sa svih strana Kate Middleton u objavi o borbi s rakom dirnula javnost spominjanjem svoje djece: ''Trebalo nam je vremena...''

Njegovi roditelji princ William i Kate Middleton odlučili su da su devetogodišnjak i njegova mlađa sestra, sedmogodišnja princeza Charlotte, dorasli tome, dok četverogodišnji princ Louis nije bio na sprovodu jer je još premlad.

Za princa Georgea ovaj dan nije bio nimalo lak i fotografi su ga nekoliko puta ulovili s tužnim izrazom lica, a tijekom mise u Westminsterskoj opatiji snimljen je i kako briše suze.

Uplakanog Georgea utješila je njegova prateta Sophie Wessex, koja ga je zagrlila prilikom izlaska iz crkve.

George i Charlotte do crkve su došli automobilom sa svojom majkom Kate i Camillom Parker Bowles, novoimenovanom kraljicom pratiljom. Tijekom mise im se pridružio i princ William, a sjedili su u prvom redu, pokraj kralja Charlesa III.

Mali princ i princeza na sprovodu su bili u posebnom fokusu javnosti, pa su kamere zabilježile i trenutak kada je Charlotte objašnjavala Georgeu da se treba pokloniti kraljičinu lijesu koji je prolazio pored njih.

Inače, George je sada drugi u redu za kraljevski tron, nakon svojeg oca Williama, a Charlotte je treća.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 2 Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 3 Nives Celzijus +26 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus u bijeloj pripijenoj haljini pokazala i više nego što je trebala, jedan detalj posebno se isticao

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Poruke Adama Levinea i Sumner Stroh - 2 Poruke Adama Levinea i Sumner Stroh - 1 Adam Levine - 2 Adam Levine - 1 +28 Behati Prinsloo - 4 Celebrity Influencerica iznenadila šokantnim informacijama o slavnom pjevaču: Tvrdi da su imali aferu, a onda joj je javio da čeka dijete sa suprugom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene