Stvar se zahuktava

Serijski je zavodila nogometaše, a sada je zbog nje u jednu sudsku tužbu upleten i naš Brozović

Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Wanda Nara (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Marcelo Brozovic (Foto: Instagram) Marcelo Brozovic (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) +3 Wanda Nara (Foto: Instagram) Galerija

Šuškalo se, šuškalo da Wanda Icardi svog supruga Maura vara s našim Marcelom Brozovićem, a sada će cijela stvar završiti i na sudu.

Seks skandal koji već neko vrijeme potresa svijet nogometa dobiva svoj nastavak. Nakon što se sa saznalo da ljepotica Wanda Nara, koja se 2008. udala za nogometaša Maxija Lopeza, vara svog supruga s njegovim najboljim prijateljem i kolegom, Maurom Icardijem, svijet je zanijemio od šoka.

Pogledaj i ovo Marcelo Brozović ''Bilo nam je zadovoljstvo!'' Pogledajte tko se nakon Marcela Brozovića pojavio u poznatom hvarskom restoranu: ''Kakva večer!''

Razvoj te skandalozne priče jednostavan je - Icardi i Lopez bili su veliki prijatelji dok se u njihov odnos nije uplela seksi Wanda. Nakon što tadašnja gospođa Lopez nije mogla odoljeti požudi pa se prepustila u Icardijeve ruke, Lopez je sve saznao i došlo je do brze i gorke rastave.

Tako je Wanda prvo ponizila supruga i ostavila ga usamljenog, a onda se udala za Icardija. Wanda je od gospođe Lopez postala gospođa Icardi, a  zatim se počelo šuškati da vara i svog drugog muža - i to s našim nogometnim asom, Marcelom Brozovićem. 

Iako su i Wanda i Brozović sve negirali, talijanski tabloidi nisu prestajali pisati da su u vezi. Sada je cijela priča dobila svoj nastavak jer je upravo podignuta tužba protiv tabloida koji su širili te lažne vijesti. 

Wanda je već ranije najavila da će tužiti taj magazin, a i Brozović je odmah kontaktirao svog odvjetnika Danila Buongiornoa, pa ovakav razvoj događaja ne čudi. Upravo je iz Brozovićeve pritužbe odvjetniku prozišao i ovaj sudski proces čiji ćemo razvoj tek pratiti. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) Adele i Geri Halliwell (Foto: Instagram) +6 Adele (Foto: Profimedia) Celebrity Ma je li to ona? Nikad mršavija pjevačica poslije razvoda zablistala na rođendanskoj proslavi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene