Nova figura

Ma je li to ona? Nikad mršavija pjevačica poslije razvoda zablistala na rođendanskoj proslavi

Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) Adele i Geri Halliwell (Foto: Instagram) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: AFP) Galerija

Adele se ozbiljno uhvatila vježbanja, a rezultati su itekako vidljivi.

Britanska pjevačica Adele predstavila je javnosti novu sebe, izdanje u kojem je dosad nismo vidjeli otkad je gotovo prepolovila svoju kilažu i nikada nije bila mršavija.

Pogledaj i ovo Adele, Rich Paul i Kevin Hart - 2 Potvrdili bliski izvori Strani mediji raspisali se o velikoj novosti u vezi Adele, dosad se svaki put mudro izvukla na ovo pitanje!

31-godišnja pjevačica pojavila se u senzacionalnom izdanju na proslavi 33. rođendan repera Drakea koja je održana u jednom holivudskom klubu. Za tu je prigodu izabrala crnu baršunastu haljinu koja je otkrila njezina ramena, ali i uski struk koji su svi primijetili.

"Nekoć sam plakala, ali sada se znojim", napisala je pjevačica na Instagramu, a njezini su obožavatelji zaključili kako aludira na nedavni razvod i tesanju figure na pilatesu i u teretani nakon svega što joj se dogodilo.

Promjena se svidjela njezinim obožavateljima te su pohvalili njezin novi izgled.

"Najljepša osoba u čitavom svemiru", "O, bože, prava si bomba", "Izgleda kao da je puno smršavjela", "Sada je mršava", "Oduzimaš dah, uljepšala si mi dan", neki su od komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Adele je krenula na sate pilatesa u lipnju ove godine i nakon toga je njezin život dobio sasvim novu dimenziju jer su se njezini kilogrami počeli topiti.

"Adele uživa u svojoj koži i to je njezin trenutačni prioritet, kao i da bude dobra majka sinu Angelu. Tome pridonosi gubitak kilograma, a njezini su prijatelji sretni što se dobro osjeća. Otvorila je novo poglavlje života", izjavio je njoj blizak izvor.

Na Drakeovu rođendanu pjevačica se družila s 49-godišnjim Diddyjem i 35-godišnjim Chrisom Brownom, no nije bilo ni traga 37-godišnjem britanskom glazbeniku Skepti, s kojim ju u posljednje vrijeme povezuju. Šuška se da je Adele počela izlaziti s njim nakon što se razvela od 45-godišnjeg Simona Koncekog.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Elin Nordegren i Cameron Jordan (Foto: Profimedia) Elin Nordegren i Cameron Jordan (Foto: Profimedia) Elin Nordegren (Foto: Profimedia) Elin Nordegren (Foto: Profimedia) +5 Elin Nordegren (Foto: AFP) Celebrity Dugo se nije znalo tko je otac: Bivša supruga sportskog asa pokazala dijete, ali i zgodnog tatu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene