Seksi izbor

Albina u kreaciji sa seksi prorezima sve ostavila bez teksta, i sama je priznala da je to haljina njezina života!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt +10 Albina, Mario Ožbolt Galerija

Albina Grčić je u seksepilnoj haljini s prorezima očarala gledatelje showa "Ples sa zvijezdama", koji je na društvenim mrežama ne prestaju hvaliti.

Albina Grčić ostavila je sve bez daha čim je kročila na pozornicu showa "Ples sa zvijezdama", i to u haljini s prorezom, a djelovalo je kao da ispod nje ne nosi nikakvo donje rublje.

Pogledaj i ovo Intervju sa prvim ispalima: Mario Ožbolt i Ana Vučak Veljača (Foto: IN Magazin) Pratit će show Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt otkrili za koga navijaju u "Plesu sa zvijezdama": "Bili su nam bratski par"

Pjevačica je prštala seksepilom dok je izvodila svoj ples s mentorom Marijem Ožboltom, kojim je oduševila gledatelje i žiri. Nakon nastupa oglasila se na svojem profilu na Instagramu i priznala da je plesala u haljini svojeg života.

"A ovaj ples. Od onoga da u zadnji čas radimo koreo, nervoze i napetosti, do ovog feelinga i slaganja kockica na svoje mjesto. Presretna i ponosna na Marija Ožbolta. Posebno hvala mojoj Karli Šilović koja je dala svoj touch ovom nastupu i Emini Kušan na haljini mog života", napisala je Albina uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Kako sjajiš", "Uvijek lijepa, a večeras posebna", "Večeras ste pokidali", "Divniiii", "Najbolji", "Ja stvarno ostala bez komentara. Toliko divna i dirljiva priča i ples koji zaslužuje sve pohvale", "Predivno", "Bravo, večeras je bilo posebno", "Top top", poručili su joj u komentarima.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 +3 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Pogledajte Grubnićevu reakciju nakon što je torta završila na Majinoj haljini, nije im bilo lako!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Ivana Čuljak, Ivan Jarnec +22 Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Celebrity Slatka osveta lijepe Ivane: Nakon što ju je opomenula pred kamerama, Maji Šuput dala je što je tražila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene