Neočekivana situacija!

Pogledajte Grubnićevu reakciju nakon što je torta završila na Majinoj haljini, nije im bilo lako!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 +0 Karlo Rusan i Maja Šuput - 6 Galerija

Marko Grubnić priznao je putem društvenih mreža da mu je srce umalo stalo kada je vidio tortu na haljini Maje Šuput.

Peta emisija showa "Ples sa zvijezdama" donijela je mnoga iznenađenja i neočekivane situacije, a jedno od njih definitivno je bio trenutak kada se Maji Šuput dogodila nezgoda s tortom koju joj je poklonila slastičarka Ivana Čuljak, koja se ujedno i pozdravila sa showom.

Pogledaj i ovo Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 "Pusa svima" Maja Šuput poželjela što brži oporavak kolegama: ''Jedva čekam da razvalimo gledanost sljedeće nedjelje''

Ivana je Maji poklonila tortu, koju je voditeljica odlučila ponijeti kući, međutim "zahvaljujući" Asimu Ugljenu, koji ju je odlučio prepasti, slastica je završila na Majinu tijelu, ali i haljini koju je za nju odabrao stilist i prijatelj Marko Grubnić.

On je na svojem profilu na Instagramu pokazao što se nakon toga događalo iza pozornice kada je Maja od produkcije zatražila reklame, pa priznao da mu je srce umalo stalo, ali brzo su se snašli. Maja je požurila po drugu kreaciju, onu rezervnu, a Marko je objavio fotografije i pokazao kako je to izgledalo.

"Srce mi je stalo, ali show se mora nastaviti. Marko, diši, diši Marko, diši", komentirao je Marko.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Ivana Čuljak, Ivan Jarnec +22 Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Celebrity Slatka osveta lijepe Ivane: Nakon što ju je opomenula pred kamerama, Maji Šuput dala je što je tražila!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Žiri showa Ples sa zvijezdama Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec +21 Larisa Lipovac Navojec Celebrity Larisa Lipovac Navojec u ultrakratkoj haljini pokazala vitke noge, a ispod golemog volana provirili su i seksi detalji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene