Dugo ga je skrivala

Nakon šokantne transformacije izgleda šuška se da Adele ima novog dečka, saznalo se o kome je riječ

Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Adele (Foto: Profimedia) Galerija

Adele se razvela u travnju prošle godine od poduzetnika Simona Koneckija, a navodno opet ljubi, i to jednog glazbenika.

Adele (32) šokirala je svijet nevjerojatnom transformacijom tijela, a sada se šuška da ima i novu ljubav. 

Pogledaj i ovo Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) odredio sud Detalji razvoda slavne pjevačice i milijardera neće biti dostupni javnosti, ali koštat će ih popriličnu svotu

Pjevačica, koja je izgubila oko 45 kilograma, navodno ljubi repera Josepha Juniora Adenugu (37) poznatijeg pod umjetničkim imenom Skepta. Kako pišu strani mediji, njihova veza započela je prošle godine nakon što se Adele u travnju razvela od muža od poduzetnika Simona Koneckija (46). 

Glasine o njihovoj vezi dodatno je zakuhao reperov komentar na njezinu objavu na Instagramu u subotu. "Napokon sam dobio tvoju šifru za Instagram", napisao joj je ispod fotografije na kojoj na kojoj pjevačica gleda svoj koncert na glazbenom festivalu Glastonbury.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 ciders in 👌🏻

A post shared by Adele (@adele) on

Ona mu je tek odgovorila sa smajlićem koji namiguje i emotikonom srca, no i tako je potaknula nove priče. Šuškanja o njihovoj vezi su se prošle godine utišala jer je Adele odbijala išta komentirati, a odavno je poznato da nikad ne daje informacije o svom privatnom životu. 

Ipak, Skepta je jednom prilikom progovorio o njihovu odnosu. "Adele i ja stalno se dopisujemo te si govorimo stvari koje nam se događaju u životu. Ona je najveći umjetnik na svijetu i jedna od rijetkih slavnih osoba koja se ne zamara slavom", ispričao je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh ohh.. iHad a dream last night and you were in it 💘 @cosmo_webber

A post shared by Skepta (@skeptagram) on

Adele se s mužem Simonom sporazumno razišla zbog sina Angela (7) nakon tri godine braka, a ne zna se što je dovelo do njihova razvoda. 

Inače, Skepta je krajem prošle godine dobio prvo dijete, kćerkicu, no krije tko je njegova majka. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) +1 Prijatelji (Foto: IMDB) Celebrity Baš je teško ovo gledati: Svaka nova fotka najdražeg Chandlera dodatno zabrinjava – uhvaćen kako jedva hoda i teško diše

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene