Što se događa?

Baš je teško ovo gledati: Svaka nova fotka najdražeg Chandlera dodatno zabrinjava – uhvaćen kako jedva hoda i teško diše

Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) IMDB 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) +0 Prijatelji (Foto: IMDB) Galerija

Matthew Perry viđen je kako se naslanja na poslovnu zgradu i pokušava doći do daha, a asistentica mu je pomogla da uđe u auto. Čim je sjeo na suvozačko mjesto, zapalio je cigaretu.

50-godišnji glumac Matthew Perry, kojeg je proslavila serija "Prijatelji", posljednjih mjeseci zabrinjava javnost svojim izgledom. 

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i Matthew Perry - 4 potpuno shrvana Smrt Matthewa Perryja najteže je pala ovoj Prijateljici, drugi je to veliki gubitak za nju u kratkom razdoblju!

Perry je viđen u ponedjeljak naslonjen na poslovnu zgradu na Beverly Hillsu kako se muči dok pokušava doći do daha. Ubrzo je autom stigla njegova asistentica te mu pomogla da uđe u auto, a on je čim je sjeo na suvozačko pjesmo zapalio cigaretu. 

Glumac, koji je utjelovio šaljivdžiju Chandlera Binga u kultnoj seriji, svakim danom izgleda sve lošije. Nakupio je vidljivi višak kilograma i ne ostavlja se cigareta, iako ima problema s disanjem. 

Matthew je nekada bio ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće na skuteru za vodu. Uspješno mu je smanjivao bolove, no s vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete. Mučili su ga i problemi s alkoholom, od kojih se liječio u nekoliko navrata. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We have a fire pit, the ocean, and we have no idea what to do.

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4) on

Javnost je svojedobno šokirao priznavši da se uopće ne sjeća dijela snimanja "Prijatelja". "Ne sjećam se tri godine snimanja. Negdje između treće i šeste sezone", priznao je. Čini se kako je Matthew ponovno posrnuo, a neki tvrde da ga je dodatno uništio prekid od 21 godinu mlađe djevojke Molly Hurwitz. Njihova se veza raspala početkom ove godine i nije poznat razlog. 

Perry bi se, kada se smiri situacija s pandemijom koronavirusa, trebao pojaviti na snimanju serije "Prijatelji". Naime, dogovoreno je da će snimiti nekoliko novih epizoda, no nejasno je kako će se glumac u ovom stanju vratiti svom liku Chandlera. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Mick Jagger (Foto: Profimedia) +0 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Celebrity Muškarci su ludjeli za njom, o njezinoj se ljepoti pričalo, a danas se o njoj piše samo zbog braka s 89-godišnjim milijarderom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene